TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

КРИПТОВАЛУТИТЕ СЕ ВРАЌААТ НА МАКСИМУМИТЕ Биткоинот надмина 56.000 долари

+инфо - 27.02.2024

Цената на биткоинот се зголеми за 32% од почетокот на годината, што предизвика и пораст на цената на останатите криптовалути. Помалите монети како Ether, Solana и Ripple исто така добија во вредност од 4,3%, 6,4% и 2,8%.

Најголема вредност на биткоинот во последните две години, 56.600 долари

Курир - 27.02.2024

Според податоците на CoinMarketCap, цената на биткоинот за два дена порасна за повеќе од 10 отсто за два дена, откако фирмата за крипто инвестиции и софтвер „MicroStrategy“ објави дека вчера купила околу 3.000 биткоини за 155 милиони долари.

Нов голем раст на криптовалутите: Биткоин надмина 57.000 долари, етер 3.200 долари

Точка - 27.02.2024

Сезоната на раст на криптовалути, изгледа, е во полн ек, а најголемите играчи на тој пазар – биткоин и етер, достигнаа нов пик, последен пат забележан во 2021-ва и 2022-ра година. Во изненадувачкиот пораст, биткоин достигна нов пик во последните две ...

Биткоинот достигна највисоко ниво во последните две години

Макфакс - 27.02.2024

Биткоинот, најголемата светска криптовалута, денеска достигна највисоко ниво во последните две години од 56.000 долари, подигајќи го поширокиот крипто пазар. Цената на биткоинот порасна за повеќе од 10 отсто за два дена, според податоците на ...

Биткоинот достигна 57.000 долари

Денар - 27.02.2024

Биткоинот достигна 57.000 долари за прв пат од крајот на 2021 година, поддржан од побарувачката на инвеститорите преку фондовите со кои се тргува преку берза, како и понатамошните купувања на компанијата MicroStrategy.

Нов голем раст на криптовалутите: Bitcoin надмина 57.000, ether 3.200 долари

Порта - 27.02.2024

Сезоната на раст на криптовалутите, се чини, е во полн ек, а најголемите поборници на тој пазар – bitcoin и ether, достигнаа нов врв, последен пат забележан во 2021 и 2022 година. Во изненадувачки пораст, bitcoin достигна нови врвови во изминатите ...

Биткоинот продолжува да враќа позиции, преминувајќи ја границата од 57.000 долари

Локално - 27.02.2024

Цената на биткоинот достигна ново високо ниво кое не е забележано од ноември 2021 година, поддржано од интересот на инвеститорите за берзанско тргувани фондови (ETF) и новите купувања на монети од MicroStrategy Inc., пишува Bloomberg.

Биткоинот достигна највисоко ниво во последните две години

Опсервер - 27.02.2024

Биткоинот, најголемата светска криптовалута, денеска достигна највисоко ниво во последните две години од 56.000 долари, подигајќи го поширокиот крипто пазар. Цената на биткоинот порасна за повеќе од 10 отсто за два дена, според податоците на ...

Биткоинот достигна највисоко ниво во последните две години

USB - 27.02.2024

Биткоинот, најголемата светска криптовалута, денеска достигна највисоко ниво во последните две години од 56.000 долари, подигајќи го поширокиот крипто пазар. Цената на биткоинот порасна за повеќе од 10 отсто за два дена, според податоците на ...

Биткоинот забележа најголемата вредност во последните две години – 56.000 долари

Република - 27.02.2024

Биткоинот, најголемата светска криптовалута по пазарна капитализација, денеска достигна највисоко ниво во последните две години од 56.000 долари, и на тој начин го покрена поширокиот крипто пазар.

Биткоинот забележа најголемата вредност во последните две години – 56.000 долари

Бриф - 27.02.2024

Биткоинот, најголемата светска криптовалута по пазарна капитализација, денеска достигна највисоко ниво во последните две години од 56.000 долари, и на тој начин го покрена поширокиот крипто пазар.

Биткоинот забележа најголемата вредност во последните две години – 56.000 долари

Frontline - 27.02.2024

Биткоинот, најголемата светска криптовалута по пазарна капитализација, денеска достигна највисоко ниво во последните две години од 56.000 долари, и на тој начин го покрена поширокиот крипто пазар.

Биткоинот забележа најголемата вредност во последните две години - 56.000 долари

Канал5 - 27.02.2024

Биткоинот, најголемата светска криптовалута по пазарна капитализација, денеска достигна највисоко ниво во последните две години од 56.000 долари, и на тој начин го покрена поширокиот крипто пазар.

Биткоинот полека се враќа на старите славни денови

Слободен Печат - 27.02.2024

Биткоинот, најголемата светска криптовалута по пазарна капитализација, денеска достигна највисоко ниво во последните две години од 56.000 долари, и на тој начин го покрена поширокиот крипто пазар.

Биткоинот со најголема вредност во последните две години – 56.000 долари

Н.Македонија - 27.02.2024

Биткоинот, најголемата светска криптовалута по пазарна капитализација, денеска достигна највисоко ниво во последните две години од 56.000 долари, и на тој начин го покрена поширокиот крипто пазар.

Биткоинот достигна највисоко ниво во последните две години

Centar - 27.02.2024

Биткоинот, најголемата светска криптовалута, денеска достигна највисоко ниво во последните две години од 56.000 долари подигајќи го поширокиот криптопазар. Цената на биткоинот порасна повеќе од 10 отсто за два дена, според податоците на ...

Биткоинот забележа најголемата вредност во последните две години – 56.000 долари

Вечер Прес - 27.02.2024

Според податоците на CoinMarketCap, цената на биткоинот за два дена порасна за повеќе од 10 отсто за два дена, откако фирмата за крипто инвестиции и софтвер „MicroStrategy“ објави дека вчера купила околу 3.000 биткоини за 155 милиони долари.