TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Новиот HUAWEI Y5p доаѓа со FullView дисплеј и дизајн во бои

Црнобело - 01.06.2020

Новиот 5,45-инчен додаток во AppGallery портфолиото на компанијата нуди сè што ви треба за целодневна забава Најновиот модел од прифатливата, младечка серија Y на Huawei - Y5p, веќе е достапен на македонскиот пазар.

Новиот HUAWEI Y5p доаѓа со FullView дисплеј и дизајн во бои

Smartportal - 01.06.2020

Новиот 5,45-инчен додаток во AppGallery портфолиото на компанијата нуди сè што ви треба за целодневна забава Најновиот модел од прифатливата, младечка серија Y на Huawei – Y5p, веќе е достапен на македонскиот пазар.

Од денеска новиот Хјуавеј на македонскиот пазар

МКД - 01.06.2020

Најновиот модел од серија Y на Хјуавеј (Huawei) - Y5p, веќе е достапен на македонскиот пазар. Неверојатниот смартфон освојува со својот 5,45-инчен FullView дисплеј и нов дизајн, достапен во три бои - Midnight Black, Phantom Blue и Mint Green.

Новиот HUAWEI Y5p доаѓа со FullView дисплеј и дизајн во бои

Фактор - 01.06.2020

Новиот 5,45-инчен додаток во AppGallery портфолиото на компанијата нуди сè што ви треба за целодневна забава Најновиот модел од прифатливата, младечка серија Y на Huawei - Y5p, веќе е достапен на македонскиот пазар.

Новиот HUAWEI Y5p доаѓа со FullView дисплеј и дизајн во бои

Опсервер - 01.06.2020

Новиот 5,45-инчен додаток во AppGallery портфолиото на компанијата нуди сè што ви треба за целодневна забава Најновиот модел од прифатливата, младечка серија Y на Huawei – Y5p, веќе е достапен на македонскиот пазар.

Новиот HUAWEI Y5p доаѓа со FullView дисплеј и дизајн во бои

Машки магазин - 01.06.2020

Новиот 5,45-инчен додаток во AppGallery портфолиото на компанијата нуди сè што ви треба за целодневна забава Најновиот модел од прифатливата, младечка серија Y на Huawei - Y5p, веќе е достапен на македонскиот пазар.

Новиот Huawei Y5p доаѓа со FullView дисплеј и дизајн во бои

USB - 01.06.2020

Новиот 5,45-инчен додаток во AppGallery портфолиото на компанијата нуди сè што ви треба за целодневна забава Најновиот модел од прифатливата, младечка серија Y на Huawei – Y5p, веќе е достапен на македонскиот пазар.

Новиот HUAWEI Y5p доаѓа со FullView дисплеј и дизајн во бои

МакМода - 01.06.2020

Новиот 5,45-инчен додаток во AppGallery портфолиото на компанијата нуди сè што ви треба за целодневна забава Најновиот модел од прифатливата, младечка серија Y на Huawei – Y5p, веќе е достапен на македонскиот пазар.

Новиот HUAWEI Y5p доаѓа со FullView дисплеј и дизајн во бои

Локално - 01.06.2020

Најновиот модел од прифатливата, младечка серија Y на Huawei – Y5p, веќе е достапен на македонскиот пазар. Неверојатниот смартфон освојува со својот 5,45-инчен1 FullView дисплеј и нов дизајн, достапен во три бои – Midnight Black, Phantom Blue и Mint ...

Новиот HUAWEI Y5p доаѓа со FullView дисплеј и дизајн во бои

Телефони.мк - 01.06.2020

Новиот 5,45-инчен додаток во AppGallery портфолиото на компанијата нуди сè што ви треба за целодневна забава . Најновиот модел од прифатливата, младечка серија Y на Huawei - Y5p, веќе е достапен на македонскиот пазар.

Новиот HUAWEI Y5p доаѓа со FullView дисплеј и дизајн во бои

Хаштаг - 01.06.2020

Новиот 5,45-инчен додаток во AppGallery портфолиото на компанијата нуди сè што ви треба за целодневна забава Најновиот модел од прифатливата, младечка серија Y на Huawei - Y5p, веќе е достапен на македонскиот пазар.