TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Елена Велевска го покажа своето вистинско лице, а во вакво издание ретко ја гледаме (фото)

Курир - 08.04.2021

Промените не се ништо ново кога се жените воопшто во прашање, а камо ли оние од естрадата. За да не и досадат на публиката пејачките секојдневно го менуваат стајлингот, а честопати и изгледот… Од оние, поретките, периодични промени, како што се ...

Елена Велевска го покажа своето вистинско лице

Попара - 08.04.2021

Промените не се ништо ново кога се жените воопшто во прашање, а камо ли оние од естрадата. За да не и досадат на публиката пејачките секојдневно го менуваат стајлингот, а честопати и изгледот… Од оние, поретките, периодични промени, како што се ...

Елена Велевска го покажа своето вистинско лице, а во вакво издание ретко ја гледаме (фото)

Вистина.мк - 08.04.2021

Промените не се ништо ново кога се жените воопшто во прашање, а камо ли оние од естрадата. За да не и досадат на публиката пејачките секојдневно го менуваат стајлингот, а честопати и изгледот… Од оние, поретките, периодични промени, како што се ...