TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Драма во Истанбул: Дете висеше на прозорец на втор кат - соседите го спасија на неверојатен начин

Точка - 14.02.2018

2-годишно дете се качило на прозорот и за малку ќе паднеше од втор кат - вистинска драма се случуваше во турски Инстанбул. За среќа, соседите го забележале детето како виси на прозорецот, очигледно не можејќи да се врати назад во собата, па веднаш ...

Неверојатна акција: Дете висело од прозорец, соседите го спасиле на фантастичен начин

Сител - 13.02.2018

Вистинска драма се одвивала во Истанбул, кога едно две годишно дете скокнало низ прозорец и висело од него. За среќа, соседите забележале дека дете виси од вториот кат, па веднаш се вдале во акција.

Драма во Истанбул: Дете висеше на прозорец на втор кат – соседите го спасија на неверојатен начин

Локално - 14.02.2018

Двегодишно дете се качило на прозорецот и за малку ќе паднеше од втор кат – вистинска драма се случуваше во турски Инстанбул. За среќа, соседите го забележале детето како виси на прозорецот, очигледно не можејќи да се врати назад во собата, па ...