TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Пренос во живо од најатрактивните туристички локации во Македонија

Скопје инфо - 24.04.2014

Најатрактивните туристички локалитети во Македонија и најинтересните спортски, културни и забавни манифестации ќе се пренесуваат низ светот во живо преку Интернет, пишува Вечер.

За привлекување странски туристи-Македонија онлајн

Вечер Прес - 23.04.2014

Ќе бидат поставени камери ширум земјава и тие ќе можат да регистрираат се што е во движење... Крајбрежјето на Охридското Езеро, реката Дрим и плоштадот во Струга, пренос од ски-центрите, пренос од ...