TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Јубилеен 100-ти број на неделникот „Скопско Ехо“

Макфакс - 23.01.2019

Неделникот „Скопско Ехо“ по јубилеен, 100-ти пат, се среќава и појавува со и пред своите читатели. Од редакцијата на „Скопско Ехо“ истакнуваат дека тоа не е мала работа, доколку се земе предвид дека неделникот му припаѓа на семејството на печатени ...

„Скопско Ехо“ испечати 100.000 примероци

МКД - 23.01.2019

Најновиот број на „Скопско Ехо" веќе се дели низ македонската метропола, а една од ударните теми е: Јубилеен 100-ти број. Тимот на овој весник по овој повод испечати 100.000 примероци. „Секој читател кој во своите раце го има денешниот број на ...

Јубилеен 100-ти број на неделникот „Скопско Ехо“

24Инфо - 23.01.2019

Неделникот „Скопско Ехо“ по јубилеен, 100-ти пат, се среќава и појавува со и пред своите читатели. Од редакцијата на „Скопско Ехо“ истакнуваат дека тоа не е мала работа, доколку се земе предвид дека неделникот му припаѓа на семејството на печатени ...

Јубилеен 100-ти број на неделникот „Скопско Ехо“

Centar - 23.01.2019

Неделникот „Скопско Ехо“ по јубилеен, 100-ти пат, се среќава и појавува со и пред своите читатели. Од редакцијата на „Скопско Ехо“ истакнуваат дека тоа не е мала работа, доколку се земе предвид дека неделникот му припаѓа на семејството на печатени ...