TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Првиот вселенски турист билетот го резервирал за 28 милиони долари

Телефони.мк - 13.06.2021

Првиот турист во вселената ќе плати 28 милиони американски долари за ексклузивната можност да полета со шатлот на Blue Origin компанијата која ја основаше милијардерот Џеф Безос. Туристот учествувал на анонимна аукција со десетина богаташи и дал ...

Човек платил 28 милиони долари за лет во вселената со Безос

МКД - 13.06.2021

Место во ракетата со милијардерот Џеф Безос е продадено на аукција во саботата за 28 милиони американски долари, со што заврши едномесечното наддавање за патување во вселената со Блу ориџин следниот месец.

28 милиони долари за туристички лет во вселената

Expres - 13.06.2021

За првиот туристички лет во вселената анонимен богаташ платил 28 милиони долари на онлајн аукција која траеше помалку од десетина минути. Туристичкиот лет на компанијата „Блу Ориџин“ на Џеф Безос, е закажан за 20 јули, на годишнината од слетувањето ...

Местото за патување во вселената со Џеф Безос продадено за 28 милиони долари

iPortal - 13.06.2021

Богат среќен добитник на аукција плати 28 милиони долари за патувањето во вселената со основачот на Амазон, Џеф Безос. Тоа ќе биде првиот туристички вселенски лет на компанијата „Блу Ориџин“ на Џеф Безос, што е закажан за 20 јули, на годишнината од ...

Плати 28 милиони долари за лет во вселената со Безос

Независен - 12.06.2021

Местото во ракетата со милијардерот Џеф Безос продадено е во саботата на аукција за 28 милиони американски долари, со што заврши едномесечното наддавање за излет во вселената со „Блу ориџин“ идниот месец.

Место за патување во вселената со Џеф Безос продадено за 28 милиони долари

Опсервер - 13.06.2021

Богат среќен добитник на аукција плати 28 милиони долари за патувањето во вселената со основачот на Амазон, Џеф Безос. Тоа ќе биде првиот туристички вселенски лет на компанијата „Блу Ориџин“ на Џеф Безос, што е закажан за 20 јули, на годишнината од ...

Место за патување во вселената со Џеф Безос продадено за 28 милиони долари

Либертас - 13.06.2021

Богат среќен добитник на аукција плати 28 милиони долари за патувањето во вселената со основачот на Амазон, Џеф Безос. Тоа ќе биде првиот туристички вселенски лет на компанијата „Блу Ориџин“ на Џеф Безос, што е закажан за 20 јули, на годишнината од ...

Место за патување во вселената со Џеф Безос продадено за 28 милиони долари

Бриф - 13.06.2021

Богат среќен добитник на аукција плати 28 милиони долари за патувањето во вселената со основачот на Амазон, Џеф Безос. Тоа ќе биде првиот туристички вселенски лет на компанијата „Блу Ориџин“ на Џеф Безос, што е закажан за 20 јули, на годишнината од ...

Место за патување во вселената со Џеф Безос продадено за 28 милиони долари

MakPress - 13.06.2021

Богат среќен добитник на аукција плати 28 милиони долари за патувањето во вселената со основачот на Амазон, Џеф Безос. Тоа ќе биде првиот туристички вселенски лет на компанијата „Блу Ориџин“ на Џеф Безос, што е закажан за 20 јули, на годишнината од ...

Богаташ плати 28 милиони долари за патување со Џеф Безос во вселената

+инфо - 13.06.2021

Победникот, чие име ќе биде откриено за само неколку недели, победи на натпреварот со дваесетина учесници на онлајн аукцијата што траеше помалку од десет минути. Богат среќен добитник на аукција плати 28 милиони долари за патувањето во вселената со ...

Платил 28 милиони долари за летот во Вселената со Безос

Нетпрес - 12.06.2021

Местото во ракетата со милијардерот Џеф Безос и неговиот брат е продадено на наддавање во саботата за 28 милиони американски долари, со што е завршена едномесечната аукција за лет во вселената со вселенското летало на компанијата „Blue Origin“.

Платил 28 милиони долари за вселенски лет со Безос

Локално - 12.06.2021

МЕСТО во ракетата на милијардерот Џеф Безос беше продадено на аукција во саботата за 28 милиони американски долари, со што заврши еднодневната понуда за вселенско патување со Blue Origin следниот месец.

Човек платил 28 милиони долари за лет во вселената со Џеф Безос

Lider - 12.06.2021

Местото во ракетата со милијардерот Џеф Безос беше продадено на аукција во саботата за 28 милиони американски долари, со што заврши едномесечниот тендер за вселенското патување „Сино потекло“ следниот месец.

За место во ракетата на Безос платил 28 милиони долари

Вечер Прес - 13.06.2021

Место во ракетата на милијардерот Џеф Безос беше продадено на аукција во саботата за 28 милиони американски долари, со што заврши еднодневната понуда за вселенско патување со Blue Origin следниот месец.