TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Не тргнувајте на пат без да проверите дали вашиот автомобил е безбеден - целосната проверка нема да ви одземе повеќе од ...

Скопје инфо - 13.06.2018

Летните патувања се во полн ек. Долгите летни патувања се мачни како за вас така и за вашиот автомобил доколку истиот не е во целост подготвен за таква авантура. За да имате безбеден и сигурен одмор доколку патувате со својот автомобил, потребно е ...

5 проверки на возилото што многу возачи ги игнорираат!

Додај Гас - 12.06.2018

Обично, при редовен сервис, маслото и филтерот се први што се менуваат. Каква е состојбата со маслото во менувачот, често не ги интересира, особено ако производителот тврди дека не треба да се менува.

Пред да тргнете на одмор задолжително направете го ОВА

Скопје24 - 13.06.2018

Летните патувања се во полн ек. Долгите летни патувања се мачни како за вас така и за вашиот автомобил доколку истиот не е во целост подготвен за таква авантура. За да имате безбеден и сигурен одмор доколку патувате со својот автомобил, потребно е ...