TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Изложба на дела на Дичова и Манчева во Прилеп

Вечер - 08.11.2018

Во ликовната галерија на Центарот за култура „Марко Цепенков” во Прилеп утревечер ќе биде отворена изложба од уметниците Марија Дичова и Симона Манчева. Како што информираат од Центарот за култура, идејата за овој заеднички проект на двете уметнички ...

Изложба на дела на Дичова и Манчева во Прилеп

MTM - 08.11.2018

Во ликовната галерија на Центарот за култура „Марко Цепенков" во Прилеп утревечер ќе биде отворена изложба од уметниците Марија Дичова и Симона ...