TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Шок во детска градинка: На дете (6) полицијата на појасот му најде пиштол со куршуми

Сител - 12.01.2019

Полицијата во сојузната американска држава Охајо, денеска соопшти дека во една детска градинка на шестгодишно дете му запленила пиштол. Тоа се случило откако некој го пријавил детето дека во панталоните носи нешто што делува како тежок предмет.

Запленет пиштол од шестгодишно дете во градинка

Канал5 - 12.01.2019

Полицијата од американската држава Охајо заплени пиштол од шестгодишно дете во градинка. Полицијата од градот Колумбус добила дојава дека детето носи нешто тешко во панталоните. Не е познато дали пиштолот бил наполнет , но на полициските фотографии ...

Шест годишно дете донело пиштол во градинка

Курир - 12.01.2019

Полицијата од Охајо соопштила дека вчера во една градинка од шест годишно дете запленила пиштол. Пиштолот бил откриен кај момчето, откако некој пријавил дека во пантолоните носи нешто што делува како тежок предмет.

Шок во детска градинка: Кај шестгодишно дете полицијата нашла пиштол со куршуми

Слободен Печат - 13.01.2019

Тоа се случило откако некој го пријавил детето дека во панталоните носи нешто што делува како тежок предмет. Полицијата во сојузната американска држава Охајо, вчера соопшти дека во една детска градинка на шестгодишно дете му запленила пиштол.

Запленет пиштол од шестгодишно дете во градинка

Локално - 12.01.2019

Полицијата од американската држава Охајо заплени пиштол од шестгодишно дете во градинка. Полицијата од градот Колумбус добила дојава дека детето носи нешто тешко во панталоните. Не е познато дали пиштолот бил наполнет , но на полициските фотографии ...

Шестгодишно дете донело пиштол во градинка

Нетпрес - 12.01.2019

Полицијата од Охајо соопштила дека вчера во една градинка од шест годишно дете запленила пиштол. Пиштолот бил откриен кај момчето, откако некој пријавил дека во пантолоните носи нешто што делува како тежок предмет.

Запленет пиштол од шестгодишно дете во градинка

Република - 12.01.2019

Полицијата од американската држава Охајо заплени пиштол од шестгодишно дете во градинка. Полицијата од градот Колумбус добила дојава дека детето носи нешто тешко во панталоните. Не е познато дали пиштолот бил наполнет , но на полициските фотографии ...

Шест годишно дете донело пиштол во градинка

Пулс24 - 12.01.2019

Полицијата од Охајо соопштила дека вчера во една градинка од шест годишно дете запленила пиштол. Пиштолот бил откриен кај момчето, откако некој пријавил дека во пантолоните носи нешто што делува како тежок предмет.