TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Огромен астероид доаѓа кон нас: НАСА има страшен план за негово уништување!

Точка - 14.03.2018

Астероидот Бену, со дијаметар од 500 метри, кружи околу Сонцето со брзина со 101.388 километри на час, а научните истражувања укажуваат дека постои можност од 1:2.700 да ја погоди земјата во 2135. година.

Огромен астероид доаѓа кон нас: НАСА има страшен план за негово уништување!

Локално - 14.03.2018

Астероидот Бену, со дијаметар од 500 метри, кружи околу Сонцето со брзина со 101.388 километри на час, а научните истражувања укажуваат дека постои можност од 1:2.700 да ја погоди земјата во 2135 година.

НАСА со нуклеарка ќе го гаѓа астероидот кој брза кон Земјата (Видео)

Sky - 13.03.2018

НАСА со нуклеарка ќе го гаѓа астероидот кој брза кон Земјата (Видео) Астероидот Bennu, со пречник од 500 метри, кружи околу Сонцето со брзина од 101.388 км/ч, а научните истражувања покажуваат на можност од 1:2700 дека би можел да ја погоди Земјата ...

Огромен астероид доаѓа кон нас: НАСА има опасен план за негово уништување!

БркајРабота - 14.03.2018

Астероидот Бену, со дијаметар од 500 метри, кружи околу Сонцето со брзина со 101.388 километри на час, а научните истражувања укажуваат дека постои можност од 1:2.700 да ја погоди земјата во 2135. година.

Астероидот Бен кружи околу сонцето, на пат е да не уништи

Скопје24 - 14.03.2018

Астероидот Бену, со дијаметар од 500 метри, кружи околу Сонцето со брзина со 101.388 километри на час, а научните истражувања укажуваат дека постои можност од 1:2.700 да ја погоди земјата во 2135. година.