TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„Виз Ер“ воведува нова линија Скопје – Салзбург по цени од 20 евра

Радио МОФ - 01.06.2020

Нискобуџетната авиокомпанија „Виз Ер“ најави проширување на својата понуда на летови од Салцбург, а една од дестинациите е и Меѓународниот аеродром во Скопје. Според објавениот ред на летање, оваа авиолинија ќе започне од 3 јули.

„Визер“ воведува авиолинија Скопје – Салцбург

Бриф - 01.06.2020

Унгарскиот нискобуџетен авиопревозник „Визер“ соопшти дека од 3 јули ќе воведе авионска линија од Скопје кон Салцбург и обратно. „Визер“ информира дека авионите на оваа линија ќе сообраќаат двапати неделно.

Од 1 јули со „Виз Ер“ Салцбург – Скопје по цена од 19,99 евра

Вечер Прес - 31.05.2020

Виз Ер“ во функција на заштита на здравјето на патниците и екипажот воведе нови протоколи според кои за време на летот и патниците и екипажот треба да носат маски на лицето, а екипажот треба да носи и ракавици.

„Визер“ воведува авиолинија Скопје – Салцбург

Опсервер - 01.06.2020

Будимпешта, 1 јуни 2020 () – Унгарскиот нискобуџетен авиопревозник „Визер“ соопшти дека од 3 јули ќе воведе авионска линија од Скопје кон Салцбург и обратно. „Визер“ информира дека авионите на оваа линија ќе сообраќаат двапати неделно.

„Визер” воведува авиолинија Скопје – Салцбург

Слободен Печат - 01.06.2020

Унгарскиот нискобуџетен авиопревозник „Визер” соопшти дека од 3 јули ќе воведе авионска линија од Скопје кон Салцбург и обратно. „Визер” информира дека авионите на оваа линија ќе сообраќаат двапати неделно.

„Визер“ воведува авиолинија Скопје – Салцбург

Либертас - 01.06.2020

Унгарскиот нискобуџетен авиопревозник „Визер“ соопшти дека од 3 јули ќе воведе авионска линија од Скопје кон Салцбург и обратно. „Визер“ информира дека авионите на оваа линија ќе сообраќаат двапати неделно.

„Визер” воведува авиолинија Скопје – Салцбург

24Инфо - 01.06.2020

Унгарскиот нискобуџетен авиопревозник „Визер” соопшти дека од 3 јули ќе воведе авионска линија од Скопје кон Салцбург и обратно. „Визер” информира дека авионите на оваа линија ќе сообраќаат двапати неделно.

„Визер" воведува авиолинија Скопје – Салцбург

Канал5 - 01.06.2020

Унгарскиот нискобуџетен авиопревозник „Визер" соопшти дека од 3 јули ќе воведе авионска линија од Скопје кон Салцбург и обратно. „Визер" информира дека авионите на оваа линија ќе сообраќаат двапати неделно.

„Визер“ воведува авиолинија Скопје – Салцбург

+инфо - 01.06.2020

Компанијата информира дека авионите на оваа линија ќе сообраќаат двапати неделно. Унгарскиот нискобуџетен авиопревозник „Визер“ соопшти дека од 3 јули ќе воведе авионска линија од Скопје кон Салцбург и обратно.

Од 3 јул: „Визер” воведува авиолинија Скопје – Салцбург

Локално - 01.06.2020

Унгарскиот нискобуџетен авиопревозник „Визер” соопшти дека од 3 јули ќе воведе авионска линија од Скопје кон Салцбург и обратно. „Визер” информира дека авионите на оваа линија ќе сообраќаат двапати неделно.

„Визер“ воведува авиолинија Скопје – Салцбург

Независен - 01.06.2020

Унгарскиот нискобуџетен авиопревозник „Визер“ соопшти дека од 3 јули ќе воведе авионска линија од Скопје кон Салцбург и обратно. „Визер“ информира дека авионите на оваа линија ќе сообраќаат двапати неделно.

„Визер“ воведува авиолинија Скопје – Салцбург

Press24 - 01.06.2020

Унгарскиот нискобуџетен авиопревозник „Визер“ соопшти дека од 3 јули ќе воведе авионска линија од Скопје кон Салцбург и обратно. „Визер“ информира дека авионите на оваа линија ќе сообраќаат двапати неделно.

„Визер“ воведува авиолинија Скопје – Салцбург

Курир - 01.06.2020

Унгарскиот нискобуџетен авиопревозник „Визер“ соопшти дека од 3 јули ќе воведе авионска линија од Скопје кон Салцбург и обратно. „Визер“ информира дека авионите на оваа линија ќе сообраќаат двапати неделно.

„Визер“ воведува авиолинија Скопје – Салцбург

А1 On - 01.06.2020

Унгарскиот нискобуџетен авиопревозник „Визер“ соопшти дека од 3 јули ќе воведе авионска линија од Скопје кон Салцбург и обратно. „Визер“ информира дека авионите на оваа линија ќе сообраќаат двапати неделно.

„Визер” воведува нова авиолинија од Скопје по цена од 20 евра

Скопје24 - 01.06.2020

Унгарскиот нискобуџетен авиопревозник „Визер” соопшти дека од 3 јули ќе воведе авионска линија од Скопје кон Салцбург и обратно. „Визер” информира дека авионите на оваа линија ќе сообраќаат двапати неделно.

„Визер“ воведува авиолинија Скопје – Салцбург

Нетпрес - 01.06.2020

Унгарскиот нискобуџетен авиопревозник „Визер“ соопшти дека од 3 јули ќе воведе авионска линија од Скопје кон Салцбург и обратно. „Визер“ информира дека авионите на оваа линија ќе сообраќаат двапати неделно.

„Визер“ воведува авиолинија Скопје – Салцбург

Frontline - 01.06.2020

Унгарскиот нискобуџетен авиопревозник „Визер“ соопшти дека од 3 јули ќе воведе авионска линија од Скопје кон Салцбург и обратно. „Визер“ информира дека авионите на оваа линија ќе сообраќаат двапати неделно.

„Визер“ воведува авиолинија Скопје – Салцбург

MakPress - 01.06.2020

Унгарскиот нискобуџетен авиопревозник „Визер“ соопшти дека од 3 јули ќе воведе авионска линија од Скопје кон Салцбург и обратно. „Визер“ информира дека авионите на оваа линија ќе сообраќаат двапати неделно.