TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ПАДНА ДЕЛОВЕН ДОГОВОР: Си-Би-Ес и Вајком ќе бидат едно

Фактор - 14.08.2019

Според новиот деловен договор гигантите на програма за забава, Си-Би-Ес (CBS) и Вајаком (Viacom) треба да станат едно, да се спојат во една компанија. Би-Би-Си јави дека со овој договор ќе треба да се прилагодат на променливите потреби на публиката.

Се здружуваат медиумските компании „Си-Би-Ес“ и „Вајаком“

Опсервер - 14.08.2019

Компаниите Си-Би-Ес (CBS) и Вајаком (Viacom), што се сметаат за гиганти на програмата за забава, треба да се спојат според нов деловен договор. Тој потег ќе следи за да се прилагодат на променливите потреби на публиката, јави Би-Би-Си.

Се здружуваат медиумските компании „Си-Би-Ес“ и „Вајаком“

Локално - 14.08.2019

Компаниите Си-Би-Ес (CBS) и Вајаком (Viacom), што се сметаат за гиганти на програмата за забава, треба да се спојат според нов деловен договор. Тој потег ќе следи за да се прилагодат на променливите потреби на публиката, јави Би-Би-Си.

Се здружуваат медиумските компании „Си-Би-Ес“ и „Вајаком“

Курир - 14.08.2019

Компаниите Си-Би-Ес (CBS) и Вајаком (Viacom), што се сметаат за гиганти на програмата за забава, треба да се спојат според нов деловен договор. Тој потег ќе следи за да се прилагодат на променливите потреби на публиката, јави Би-Би-Си.

Се здружуваат медиумските компании „Си-Би-Ес“ и „Вајаком“

24 Вести - 14.08.2019

Компаниите Си-Би-Ес (CBS) и Вајаком (Viacom), што се сметаат за гиганти на програмата за забава, треба да се спојат според нов деловен договор. Тој потег ќе следи за да се прилагодат на променливите потреби на публиката, јави Би-Би-Си.

Медиумски гигант на повидок се спојуваат Си-Би-Ес и Вајаком

+инфо - 14.08.2019

Заедничката компанија ќе се вика ВајакомСи-Би-Ес (ViacomCBS) и ќе биде контролирана од холдинг компанија во сопственост на милијардерот Самнер Редстоун и неговата ќерка Шари. Компаниите Си-Би-Ес (CBS) и Вајаком (Viacom), што се сметаат за гиганти на ...

Се здружуваат медиумските компании „Си-Би-Ес“ и „Вајаком“

А1 On - 14.08.2019

Компаниите Си-Би-Ес (CBS) и Вајаком (Viacom), што се сметаат за гиганти на програмата за забава, треба да се спојат според нов деловен договор. Тој потег ќе следи за да се прилагодат на променливите потреби на публиката, јави Би-Би-Си.

Се здружуваат медиумските компании „Си-Би-Ес” и „Вајаком”

24Инфо - 14.08.2019

Компаниите Си-Би-Ес (CBS) и Вајаком (Viacom), што се сметаат за гиганти на програмата за забава, треба да се спојат според нов деловен договор. Тој потег ќе следи за да се прилагодат на променливите потреби на публиката, јави Би-Би-Си.

Се здружуваат медиумските компании „Си-Би-Ес“ и „Вајаком“

Вечер - 14.08.2019

Компаниите Си-Би-Ес (CBS) и Вајаком (Viacom), што се сметаат за гиганти на програмата за забава, треба да се спојат според нов деловен договор. Тој потег ќе следи за да се прилагодат на променливите потреби на публиката, јави Би-Би-Си.

Се здружуваат Си-Би-Ес и Вајаком: Новата компанија со приход од 28 милијарди долари

Денешен - 14.08.2019

Компаниите Си-Би-Ес (CBS) и Вајаком (Viacom), што се сметаат за гиганти на програмата за забава, треба да се спојат според нов деловен договор. Тој потег ќе следи за да се прилагодат на променливите потреби на публиката, јави Би-Би-Си.

Медиумските гиганти Си-Би-Ес и Вајаком се спојуваат во заедничка компанија

Слободен Печат - 14.08.2019

Новата компанија ќе има приход од над 28 милијарди долари, а ќе вклучува брендови како MTV, Comedy Central и Showtime. Компаниите Си-Би-Ес (CBS) и Вајаком (Viacom), што се сметаат за гиганти на програмата за забава, треба да се спојат според нов ...

Се здружуваат медиумските компании „Си-Би-Ес“ и „Вајаком“

MakPress - 14.08.2019

Компаниите Си-Би-Ес (CBS) и Вајаком (Viacom), што се сметаат за гиганти на програмата за забава, треба да се спојат според нов деловен договор. Тој потег ќе следи за да се прилагодат на променливите потреби на публиката, јави Би-Би-Си.