TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Традицијата продолжува: Филхармонија на отворено – „Ну Погоди!“ и „Љубов и револуција“

еМагазин - 11.06.2019

И годинава, следејќи ја традицијата, на крајот од сезоната Филхармонија излегува надвор од институцијата, надвор од стандардната концертна практика. На 23 и на 29 јуни , Филхармонија ќе реализира два концерти под заеднички наслов „Филхармонија на ...

Љубов и револуција: Рок концерт на Филхармонија во Градски парк

Кајгана - 11.06.2019

Филхармонијата на Република Северна Македонија во соработка со Град Скопје и Младинскиот културен центар ќе одржи концерт на отворено во Градскиот парк во Скопје. Концертот за кој аранжаманите ги направи Џијан Емин ќе се одржи на 29 јуни со почеток ...

Филхармонија на отворено: Најава за два одлични концерти во Градскиот парк

Fashionel - 11.06.2019

Летото помеѓу другото го сакаме и поради одличните концерти и музичка програма. Крајот на јуни е резервиран за два концерти под ведро небо. Имено, Македонската филхармонија продолжува со традицијата и оргнизира два настана обединети под името ...

Филхармонија на отворено со два концерта – „Ну Погоди!“ и „Љубов и револуција“

+инфо - 11.06.2019

И годинава, следејќи ја традицијата, на крајот од сезоната Филхармонија излегува надвор од институцијата, надвор од стандардната концертна практика. На 23 и на 29 јуни, Филхармонија ќе реализира два концертa под заеднички наслов „Филхармонија на ...

Два концерти на Филхармонија во Градски парк: „Ну Погоди“ и „Љубов и револуција“ на 23 и 29 јуни

Република - 11.06.2019

Македонската филхармонија продолжува со традицијата и оргнизира два настана обединети под името „Филхармонија на отворено“. Првиот концерт ќе се одржи на 23. јуни (недела) со почеток од 21 часот и е насловен како „Ну Погоди!“.

Филхармонија на отворено: Два концерти во Градски парк за крај на сезоната

Нова ТВ - 11.06.2019

И годинава, следејќи ја традицијата, на крајот од сезоната Филхармонија излегува надвор од институцијата, надвор од стандардната концертна практика. На 23 и на 29 јуни, Филхармонија ќе одржи два концерти под заеднички наслов „Филхармонија на ...

Два концерти на Филхармонија во Градски парк: „Ну Погоди“ и „Љубов и револуција“ на 23 и 29 јуни

Скопје инфо - 11.06.2019

Македонската филхармонија продолжува со традицијата и оргнизира два настана обединети под името „Филхармонија на отворено“. Првиот концерт ќе се одржи на 23. јуни (недела) со почеток од 21 часот и е насловен како „Ну Погоди!“.

Филхармонија на отворено во Градски парк – „Ну Погоди!“ и „Љубов и револуција“

Макфакс - 11.06.2019

И годинава, следејќи ја традицијата, на крајот од сезоната Македонската филхармонија излегува надвор од институцијата, надвор од стандардната концертна практика. На 23 и на 29 јуни, Филхармонија ќе реализира два концерти под заеднички наслов ...

Филхармонија со концерти на отворено: „Ну Погоди!“ и „Љубов и револуција“ на 23 и 29 јуни

Независен - 11.06.2019

И годинава, следејќи ја традицијата, на крајот од сезоната Филхармонија излегува надвор од институцијата, надвор од стандардната концертна практика. На 23 и на 29 јуни, Филхармонија ќе реализира два концерти под заеднички наслов „Филхармонија на ...

Два концерти на Филхармонија во Градскиот парк

Слободен Печат - 11.06.2019

На 23 и на 29 јуни, Филхармонија ќе реализира два концерти под заеднички наслов „Филхармонија на отворено“ во Градскиот парк со почеток во 21 часот, а во соработка со Младинскиот културен центар и Град Скопје.

Филхармонија на отворено во Градски парк – „Ну Погоди!“ и „Љубов и револуција“

А1 On - 11.06.2019

И годинава, следејќи ја традицијата, на крајот од сезоната Македонската филхармонија излегува надвор од институцијата, надвор од стандардната концертна практика. На 23 и на 29 јуни, Филхармонија ќе реализира два концерти под заеднички наслов ...

Филхармонија на отворено – „Ну Погоди!“ и „Љубов и револуција“

Екран - 11.06.2019

И годинава, следејќи ја традицијата, на крајот од сезоната Филхармонија излегува надвор од институцијата, надвор од стандардната концертна практика. На 23 и на 29 јуни , Филхармонија ќе реализира два концерти под заеднички наслов „Филхармонија на ...

Филхармонија на отворено во Градски парк – „Ну Погоди!“ и „Љубов и револуција“

Н.Македонија - 11.06.2019

И годинава, следејќи ја традицијата, на крајот од сезоната Македонската филхармонија излегува надвор од институцијата, надвор од стандардната концертна практика. На 23 и на 29 јуни, Филхармонија ќе реализира два концерти под заеднички наслов ...

Филхармонија со два концерти на отворено: „Ну Погоди“ и „Љубов и револуција“

Радио МОФ - 11.06.2019

На 23 и на 29 јуни , Филхармонија ќе реализира два концерти под заеднички наслов „Филхармонија на отворено“ во Градскиот парк со почеток во 21 часот, а во соработка со Младинскиот културен центар и Град Скопје.

Филхармонија на отворено во Градски парк: „Ну Погоди!“ и „Љубов и револуција“ нa 23 и 29 јуни

Телма - 11.06.2019

И годинава, следејќи ја традицијата, на крајот од сезоната Македонската филхармонија излегува надвор од институцијата, надвор од стандардната концертна практика. На 23 и на 29 јуни, Филхармонија ќе реализира два концерта под заеднички наслов ...

Два концерта на Филхармонија во Градски парк

Нетпрес - 11.06.2019

Филхармонијата и годинава крајот на сезоната ќе го одбележи на отворено во Градскиот парк, овојпат со два концерта, на 23 и на 29 јуни од 21 часот. Тие се организирани во соработка со Младинскиот културен центар и Град Скопје.

Концертите „Ну Погоди!“ и „Љубов и револуција“ на Филхармонија во Градски парк

Вечер - 11.06.2019

Следејќи ја традицијата и годинава на крајот од сезоната Филхармонијата излегува надвор од институцијата, па така на 23 и на 29 јуни во Градскиот парк (21 ч.), ќе се реализираат два концерта насловени „Филхармонија на отворено“ во соработка со ...

Филхармонија на отворено – „Ну Погоди!“ и „Љубов и револуција“

Среќа.mk - 11.06.2019

И годинава, следејќи ја традицијата, на крајот од сезоната Филхармонија излегува надвор од институцијата, надвор од стандардната концертна практика. На 23 и на 29 јуни, Филхармонија ќе реализира два концерти под заеднички наслов „Филхармонија на ...

Два концерта на Филхармонијата во Градскиот парк за крај на сезоната

Локално - 11.06.2019

Филхармонијата и годинава крајот на сезоната ќе го одбележи на отворено во Градскиот парк, овојпат со два концерта, на 23 и на 29 јуни од 21 часот. Ги организира во соработка со Младинскиот културен центар и Град Скопје.

Два концерта на Филхармонијата во Градскиот парк за крај на сезоната

+инфо - 11.06.2019

Филхармонијата и годинава крајот на сезоната ќе го одбележи на отворено во Градскиот парк, овојпат со два концерта, на 23 и на 29 јуни од 21 часот. Ги организира во соработка со Младинскиот културен центар и Град Скопје.

Два концерта на Филхармонијата во Градскиот парк за крај на сезоната

Опсервер - 11.06.2019

Филхармонијата и годинава крајот на сезоната ќе го одбележи на отворено во Градскиот парк, овојпат со два концерта, на 23 и на 29 јуни од 21 часот. Ги организира во соработка со Младинскиот културен центар и Град Скопје.

Два концерта на Филхармонијата во Градскиот парк за крај на сезоната

Денешен - 11.06.2019

Филхармонијата и годинава крајот на сезоната ќе го одбележи на отворено во Градскиот парк, овојпат со два концерта, на 23 и на 29 јуни од 21 часот. Ги организира во соработка со Младинскиот културен центар и Град Скопје.

Два концерта на Филхармонијата во Градскиот парк за крај на сезоната

MTM - 11.06.2019

Филхармонијата и годинава крајот на сезоната ќе го одбележи на отворено во Градскиот парк, овојпат со два концерта, на 23 и на 29 јуни од 21 часот. Ги организира во соработка со Младинскиот културен центар и Град Скопје.

Два концерта на Филхармонијата во Градскиот парк за крај на сезоната

MakPress - 11.06.2019

Филхармонијата и годинава крајот на сезоната ќе го одбележи на отворено во Градскиот парк, овојпат со два концерта, на 23 и на 29 јуни од 21 часот. Ги организира во соработка со Младинскиот културен центар и Град Скопје.