TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Бесплатен џоинт за вакцина

Оff.net - 10.06.2021

Вашингтон покрена акција за давање бесплатен џоинт на секој возрасен кој ќе се вакцинира. Може да се одбере и пиво. А наши луѓе ќе се тркалаат по Врања и Белгради заради неспособната клика, опиена од сопствените лаги и надувана од фалбите на своите ...

Вашингтон започнува кампања – бесплатен џоинт за вакцинираните

360 степени - 09.06.2021

Како поттик за имунизација против коронавирус, сојузната американска држава Вашингтон ќе им обезбеди на возрасните граѓани бесплатен џоинт марихуана кога ќе примат вакцина. Државниот одбор за алкохолни пијалаци и канабис објави дека кампањата ...

ВАКЦИНА, ПА ЏОИНТ: Невообичаена „награда“ за имунизација во Вашингтон

Локално - 10.06.2021

Како поттик за имунизација против коронавирус, Вашингтон ќе им обезбеди на возрасните бесплатен џоинт, откако ќе примат вакцина. Државниот одбор за алкохолни пијалоци и канабис објави дека кампањата наречена „Џоинт за вакцина“ ќе стапи на сила ...

Во Вашингтон акција: Прими вакцина, добиј џоинт

Канал5 - 09.06.2021

Бесплатен џоинт марихуана ќе добијат возрасните во Вашингтон откако ќе се вакцнираат против коронавирусот. Државниот одбор за алкохолни пијалоци и канабис објави дека кампањата наречена „Џоинт-за-вакцина" стапува во сила веднаш и ќе трае до 12 јули, ...

Бесплатен џоинт за вакцина: Вашингтон отпочна необична кампања за да ги поттикне граѓаните да се имунизираат

Точка - 09.06.2021

Вашингтон, како поттик за имунизација против коронавирусот, на возрасните лица ќе им обезбеди бесплатен џоинт марихуана кога ќе примат вакцина. Државниот одбор за алкохолни пијалаци и канабис соопшти дека кампањата наречена „Џоинт за вакцина“ ...

Им делеа оружје, а сега и бесплатна марихуана за оние кои ќе се вакцинираат во Вашингтон

Тера - 09.06.2021

По се изгледа нема граници за тоа како да се мотивираат луѓето да се вакцинираат за заштита од ковид-19. Еден од бизарните примери за тоа доаѓа од САД. Бесплатен џоинт марихуана ќе добијат возрасните во Вашингтон откако ќе се вакцнираат против ...

Во Вашингтон акција: Прими вакцина, добиј џоинт

Вечер Прес - 09.06.2021

Бесплатен џоинт марихуана ќе добијат возрасните во Вашингтон откако ќе се вакцнираат против коронавирусот. Државниот одбор за алкохолни пијалоци и канабис објави дека кампањата наречена „Џоинт-за-вакцина“ стапува во сила веднаш и ќе трае до 12 јули, ...

Акција во Вашингтон: Прими вакцина, добиваш џоинт

Нова ТВ - 09.06.2021

Бесплатен џоинт ќе добијат возрасните во Вашингтон, откако ќе се вакцнираат против коронавирусот. Државниот одбор за алкохолни пијалоци и канабис објави дека кампањата наречена „Џоинт-за-вакцина“ стапува во сила веднаш и ќе трае до 12 јули, објави ...

За секоја примена вакцина во Вашингтон добиваш џоинт

Фокус - 09.06.2021

Бесплатен џоинт ќе добијат возрасните во Вашингтон, откако ќе се вакцнираат против коронавирусот. Државниот одбор за алкохолни пијалоци и канабис објави дека кампањата наречена „Џоинт-за-вакцина“ стапува во сила веднаш и ќе трае до 12 јули, објави ...