TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Снимка од најстрашното место: Многу луѓе тука гинат поради илузија (ВИДЕО)

Кумановски м. - 23.02.2021

Куќа која на прв поглед изгледа прилично обична. На прв поглед, куќата лоцирана во близина на аеродромот Банкстаун во Австралија изгледа прилично обична. Сепак, како што поминувате покрај куќата, ви изгледа како да се врти.

Видеото од ротирачката куќа-оптичка илузија во Австралија повторно собира фанови на Тик Ток

Вечер Прес - 22.02.2021

Сместена во близина на аеродромот Банкстаун во Австралија, оваа куќа изгледа прилично нормално и обично на прв поглед. Сепак, не е сè како што изгледа на прв поглед: кога поминувате покрај куќата се чини дека се врти или се врти.

Видеото од куќата стана хит поради оптичката илузија – ова е СТРАШНО!

Попара - 21.02.2021

Куќа лоцирана во близина на аеродромот Банкстаун во Австралија изгледа прилично обично на прв поглед. Сепак, додека поминувате покрај куќата, се чини како да се врти. Една жена објави видео од таа оптичка илузија на ТикТок, а видеото наскоро стана ...