TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Привремен сообраќаен режим на дел од Партизанска

Н.Македонија - 16.04.2018

Привремен сообраќаен режим на дел од булеварот Партизански одреди ќе биде воведен од денеска до 24 април, информираат градските власти. Сообраќајниот режим се воведува поради изведување градежни активности за завршно асфалтирање на булеварот ...

Посебен сообраќаен режим за време на Дигиталниот самит

А1 On - 16.04.2018

Поради претстојниот Дигитален самит на земјите од Западен Балкан, што на 18-ти и 19 април ќе се одржува во Скопје во хотелот „Александар Палас“ и во ВИП Арена „Борис Трајковски“, утре од 15 часот и во следните два дена, односно до 15.30 часот на 19 ...

Неколку улици во Скопје ќе бидат затворени, поради самитот на лидери на Западен Балкан

Слободен Печат - 16.04.2018

По повод претстојниот “Дигитален самит на земјите од западен Балкан“ што на 18 и 19 овој месец ќе се одржува во Скопје во хотелот “Александар Палас“ како и во ВИП Арена (сала “Борис Трајковски“), во текот на утрешниот ден (17.04.

Дигиталниот саем два дена ќе го затвори и пренасочи сообраќајот на „Осми Септември“, „Илинден“

+инфо - 16.04.2018

Поради “Дигиталниот самит на земјите од западен Балкан“ кој на утре и задутре ќе се одржува во Скопје во хотелот “Александар Палас“ како и во ВИП Арена (сала “Борис Трајковски“), утре од 15 часот до 19 април до15.30 часот СВР Скопје ќе воспостави ...

Посебен сообраќаен режим за време на Дигиталниот самит

Локално - 16.04.2018

Поради претстојниот Дигитален самит на земјите од Западен Балкан, што на 18-ти и 19 април ќе се одржува во Скопје во хотелот „Александар Палас“ и во ВИП Арена „Борис Трајковски“, утре од 15 часот и во следните два дена, односно до 15.30 часот на 19 ...

Посебен сообраќаен режим за време на Дигиталниот самит

МКД - 16.04.2018

Поради претстојниот Дигитален самит на земјите од Западен Балкан, што на 18-ти и 19 април ќе се одржува во Скопје во хотелот „Александар Палас" и во ВИП Арена „Борис Трајковски", утре од 15 часот и во следните два дена, односно до 15.30 часот на 19 ...

Посебен сообраќаен режим за време на Дигиталниот самит

Независен - 16.04.2018

Поради претстојниот Дигитален самит на земјите од Западен Балкан, што на 18-ти и 19 април ќе се одржува во Скопје во хотелот „Александар Палас“ и во ВИП Арена „Борис Трајковски“, утре од 15 часот и во следните два дена, односно до 15.30 часот на 19 ...

Посебен сообраќаен режим за време на Дигиталниот самит

Стандард - 16.04.2018

Поради претстојниот Дигитален самит на земјите од Западен Балкан, што на 18-ти и 19 април ќе се одржува во Скопје во хотелот „Александар Палас“ и во ВИП Арена „Борис Трајковски“, утре од 15 часот и во следните два дена, односно до 15.30 часот на 19 ...

Посебен сообраќаен режим за време на Дигиталниот самит

24 Вести - 16.04.2018

Поради претстојниот Дигитален самит на земјите од Западен Балкан, што на 18-ти и 19 април ќе се одржува во Скопје во хотелот „Александар Палас“ и во ВИП Арена „Борис Трајковски“, утре од 15 часот и во следните два дена, односно до 15.30 часот на 19 ...

Посебен сообраќаен режим во Скопје следниве денови

еМагазин - 16.04.2018

Поради претстојниот Дигитален самит на земјите од Западен Балкан, што на 18-ти и 19 април ќе се одржува во Скопје во хотелот „Александар Палас“ и во ВИП Арена „Борис Трајковски“, утре од 15 часот и во следните два дена, односно до 15.30 часот на 19 ...

Посебен сообраќаен режим за време на Дигиталниот самит

Н.Македонија - 16.04.2018

Поради претстојниот Дигитален самит на земјите од Западен Балкан, што на 18-ти и 19 април ќе се одржува во Скопје во хотелот „Александар Палас“ и во ВИП Арена „Борис Трајковски“, утре од 15 часот и во следните два дена, односно до 15.30 часот на 19 ...

Од утре посебен сообраќаен режим во Скопје

Скопје24 - 16.04.2018

По повод претстојниот Дигитален самит на земјите од Западен Балкан што на 18 и 19 април (среда и четврток) ќе се одржува во Скопје во хотелот „Александар Палас“ и во ВИП Арена (сала „Борис Трајковски“), во текот на утрешниот ден, 17 април, од 15 ...

Посебен сообраќаен режим за време на Дигиталниот самит

Бриф - 16.04.2018

Поради претстојниот Дигитален самит на земјите од Западен Балкан, што на 18-ти и 19 април ќе се одржува во Скопје во хотелот „Александар Палас“ и во ВИП Арена „Борис Трајковски“, утре од 15 часот и во следните два дена, односно до 15.30 часот на 19 ...

Ќе се пренасочи сообраќајот во Скопје - на овие улици нема да се вози

Скопје инфо - 16.04.2018

Поради претстојниот Дигитален самит на земјите од Западен Балкан, што на 18-ти и 19 април ќе се одржува во Скопје во хотелот „Александар Палас“ и во ВИП Арена „Борис Трајковски“, утре од 15 часот и во следните два дена, односно до 15.30 часот на 19 ...