TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„Сапунена фантазија“ на Коле Китанов денеска во КИЦ на РСМ во Софија

Опсервер - 20.04.2021

– Шоу-спектаклот „Сапунена фантазија“ на Коле Китанов ќе биде претставен денеска во Културно-информативен центар на Северна Македонија во Софија. Од Културно-информативен центар посочуваат дека „Сапунена фантазија“ е шоу спектакл во стилот на ...

„Сапунена фантазија“ на Коле Китанов денеска во Македонскиот културен центар во Софија

PressingTV - 20.04.2021

Шоу-спектаклот „Сапунена фантазија“ на Коле Китанов ќе биде претставен денеска во Македонскиот културен центар во Софија. Оттаму посочуваат дека „Сапунена фантазија“ е шоу спектакл во стилот на класичните кловновски точки и апсурди.

„Сапунена фантазија“ на Коле Китанов денеска во КИЦ на РСМ во Софија

Вечер Прес - 20.04.2021

Шоу-спектаклот „Сапунена фантазија“ на Коле Китанов ќе биде претставен денеска во Културно-информативен центар на Северна Македонија во Софија. Од Културно-информативен центар посочуваат дека „ Сапунена фантазија“ е шоу спектакл во стилот на ...

„Сапунена фантазија“ на Коле Китанов денеска во КИЦ на РМ во Софија

MakPress - 20.04.2021

Шоу-спектаклот „Сапунена фантазија“ на Коле Китанов ќе биде претставен денеска во Културно-информативен центар на Македонија во Софија. Од Културно-информативен центар посочуваат дека „Сапунена фантазија“ е шоу спектакл во стилот на класичните ...