TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

РКЕ предлага проширување на листата на граѓани опфатени со субвенции за енергетска сиромаштија

Опсервер - 16.09.2020

Скопје, 16 септември 2020 () – Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги (РКЕ) е ставена на располагање со сиот свој капацитет да биде логистика во процесот на разговори кои синдикатите ќе ги водат со Владата и со соодветни анализи и ...

ШТО ИМ НУДИ БИСЛИМОВСКИ НА СИНДИКАЛЦИТЕ - или повеќе луѓе да добиваат субвенции, или понизок ДДВ за струјата

Фактор - 16.09.2020

Регулаторите денеска на средба со синдикалците. Тема била цената на струјата. Регулаторната комисија дала предлог да се прошири листата на лица што ќе користат субвенции за енергетска сиромаштија, со оние кои се погодени од корона кризата.

Регулаторната комисија предлага повеќе граѓани да користат субвенции за енергетска сиромаштија

А1 On - 16.09.2020

Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги (РКЕ) е ставена на располагање со сиот свој капацитет да биде логистика во процесот на разговори кои синдикатите ќе ги водат со Владата и со соодветни анализи и практики да го аргументира барањето ...

РКЕ: Проширување на листата на граѓани опфатени со субвенции за енергетска сиромаштија

Слободен Печат - 16.09.2020

Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги (РКЕ) е ставена на располагање со сиот свој капацитет да биде логистика во процесот на разговори кои синдикатите ќе ги водат со Владата и со соодветни анализи и практики да го аргументира барањето ...

РКЕ предлага проширување на листата на граѓани опфатени со субвенции за енергетска сиромаштија

Кајгана - 16.09.2020

Скопје, 16 септември 2020 (МИА) – Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги (РКЕ) е ставена на располагање со сиот свој капацитет да биде логистика во процесот на разговори кои синдикатите ќе ги водат со Владата и со соодветни анализи и ...

РКЕ предлага проширување на листата на граѓани опфатени со субвенции за енергетска сиромаштија

Канал5 - 16.09.2020

Претставниците на синдикатите посочија дека ќе го разгледаат предлог-решението од РКЕ во рамки на органите и телата на синдикатите и за него ќе продолжат со разговори на следните состаноци.

РКЕ предлага проширување на листата на граѓани опфатени со субвенции за енергетска сиромаштија

Press24 - 16.09.2020

Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги (РКЕ) е ставена на располагање со сиот свој капацитет да биде логистика во процесот на разговори кои синдикатите ќе ги водат со Владата и со соодветни анализи и практики да го аргументира барањето ...

Ќе се проширува листата на граѓани опфатени со субвенции за енергетска сиромаштија?

+инфо - 16.09.2020

Регулаторната комисија за енергетика стои зад предлогот, за кој синдикатите тртеба да дадат свое мислење. Проширување на листата на граѓани кои се опфатени со субвенции за енергетска сиромаштија со оние лица кои се погодени од здравствената криза е ...

РКЕ предлага проширување на листата на граѓани опфатени со субвенции за енергетска сиромаштија

Frontline - 16.09.2020

Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги (РКЕ) е ставена на располагање со сиот свој капацитет да биде логистика во процесот на разговори кои синдикатите ќе ги водат со Владата и со соодветни анализи и практики да го аргументира барањето ...

РКЕ предлага проширување на листата на граѓани опфатени со субвенции за енергетска сиромаштија

Скопје инфо - 16.09.2020

Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги (РКЕ) е ставена на располагање со сиот свој капацитет да биде логистика во процесот на разговори кои синдикатите ќе ги водат со Владата и со соодветни анализи и практики да го аргументира барањето ...

РКЕ предлага проширување на листата на граѓани опфатени со субвенции за енергетска сиромаштија

24Инфо - 16.09.2020

Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги (РКЕ) е ставена на располагање со сиот свој капацитет да биде логистика во процесот на разговори кои синдикатите ќе ги водат со Владата и со соодветни анализи и практики да го аргументира барањето ...

РКЕ предлага проширување на листата на граѓани опфатени со субвенции за енергетска сиромаштија

Либертас - 16.09.2020

– Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги (РКЕ) е ставена на располагање со сиот свој капацитет да биде логистика во процесот на разговори кои синдикатите ќе ги водат со Владата и со соодветни анализи и практики да го аргументира ...

РКЕ предлага проширување на листата на граѓани опфатени со субвенции за енергетска сиромаштија

CivilMedia - 16.09.2020

Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги (РКЕ) е ставена на располагање со сиот свој капацитет да биде логистика во процесот на разговори кои синдикатите ќе ги водат со Владата и со соодветни анализи и практики да го аргументира барањето ...

Рeгулаторна предлага проширување на листата на граѓани опфатени со субвенции за енергетска сиромаштија

Иновативност - 16.09.2020

Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги (РКЕ) е ставена на располагање со сиот свој капацитет да биде логистика во процесот на разговори кои синдикатите ќе ги водат со Владата и со соодветни анализи и практики да го аргументира барањето ...

РКЕ предлага повеќе лица да добиваат надомест за енергетска сиромаштија

Независен - 16.09.2020

Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги (РКЕ) е ставена на располагање со сиот свој капацитет да биде логистика во процесот на разговори кои синдикатите ќе ги водат со Владата и со соодветни анализи и практики да го аргументира барањето ...

Бислимовски со предлог до синдикатите: Проширување на листата на граѓани со субвенции или намалување на ДДВ-то за ...

Макфакс - 16.09.2020

Проширување на листата на граѓани кои се опфатени со субвенции за енергетска сиромаштија со оние лица кои се погодени од здравствената криза е една од опциите што може да се преземе за да се заштитат ранливите потрошувачи погодени од Ковид кризата – ...

Бислимовски со предлог до синдикатите: Проширување на листата на граѓани со субвенции или намалување на ДДВ-то за ...

Вечер - 16.09.2020

Проширување на листата на граѓани кои се опфатени со субвенции за енергетска сиромаштија со оние лица кои се погодени од здравствената криза е една од опциите што може да се преземе за да се заштитат ранливите потрошувачи погодени од Ковид кризата – ...

Бислимовски со предлог: Проширување на листата на граѓани со субвенции или намалување на ДДВ-то за потрошената струја

Н.Македонија - 16.09.2020

Проширување на листата на граѓани кои се опфатени со субвенции за енергетска сиромаштија со оние лица кои се погодени од здравствената криза е една од опциите што може да се преземе за да се заштитат ранливите потрошувачи погодени од ковид кризата – ...

Бислимовски со предлог до синдикатите: Проширување на листата на граѓани со субвенции или намалување на ДДВ-то за ...

MTM - 16.09.2020

Проширување на листата на граѓани кои се опфатени со субвенции за енергетска сиромаштија со оние лица кои се погодени од здравствената криза е една од опциите што може да се преземе за да се заштитат ранливите потрошувачи погодени од ковид-кризата – ...

Бислимовски со предлог до синдикатите: Проширување на листата на граѓани со субвенции или намалување на ДДВ-то за ...

Точка - 16.09.2020

Проширување на листата на граѓани кои се опфатени со субвенции за енергетска сиромаштија со оние лица кои се погодени од здравствената криза е една од опциите што може да се преземе за да се заштитат ранливите потрошувачи погодени од ковид-кризата – ...