TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Facebook Messenger добива Apple Music интеграција

Стандард - 06.10.2017

Денес Facebook најави нова интеграција на Apple Music за својата апликација Messenger, која ќе ви овозможи да слушате песни директно во услугата за пораки на социјалната мрежа. Ова, се разбира, е можно само ако сте платиле претплата на Apple Music.

Facebook Messenger доби Apple Music интеграција

БркајРабота - 07.10.2017

Социјалната мрежа Facebook најави нова интеграција на Apple Music за својата апликација Messenger, која ќе ви овозможи да слушате песни директно во услугата за пораки на социјалната мрежа.

Facebook Messenger доби Apple Music интеграција

24 Вести - 07.10.2017

Социјалната мрежа Facebook најави нова интеграција на Apple Music за својата апликација Messenger, која ќе ви овозможи да слушате песни директно во услугата за пораки на социјалната мрежа.