TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Шеќеринска: Припадниците на АРМ од 1 јануари 2018 година ќе добијат повисоки плати за 10 отсто

Канал5 - 10.10.2017

Припадниците на АРМ од 1 јануари 2018 година ќе добијат повисоки плати за 10 проценти, најавија министрите за одбрана и фиансии Радмила Шекеринска и Драган Тевдовски при денешната посета на касарната „Јане Сандански“ во Штип.

Шекеринска и Тевдовски најавија зголемување на платите во АРМ за 10 проценти во буџетот за 2018 година

Бриф - 10.10.2017

Министерката за одбрана Радмила Шекеринска која заедно со министерот за финасии Драган Тевдовски ја посети касарната во Штип, информираше дека сите припадници на Армијата на Република Македонија од јануари 2018 година ќе добијат зголемување на ...

Од јануари за 10% повисоки плати за припадниците на АРМ

Канал 77 - 10.10.2017

Зголемување на платата за 10% за сите припадници во армискиот состав, најави министерката за одбрана, Радмила Шекеринска. Средствата за оваа намена биле предвидени во буџетот за 2018, потврди и министерот за финансии, Драган Тевдовски, кој заедно со ...

Шекеринска и Тевдовски во посета на касарната во Штип

Сител - 10.10.2017

Министерката за одбрана Радмила Шекеринска денеска ќе ги посети припадниците на Армијата на Република Македонија во касарната „Јане Сандански“ во Штип. Шекеринска, како што информираат од Министерството за одбрана, ќе биде придружувана од ...

(ВИДЕО) Шекеринска: Припадниците на АРМ од 1 јануари 2018 година ќе добијат повисоки плати за 10 отсто

А1 On - 10.10.2017

Припадниците на АРМ од 1 јануари 2018 година ќе добијат повисоки плати за 10 проценти, најавија министрите за одбрана и финансии Радмила Шекеринска и Драган Тевдовски при денешната посета на касарната „Јане Сандански“ во Штип.

Платите во АРМ ќе се зголемат за 10 отсто од јануари 2018 година

Мета - 10.10.2017

Министерката за одбрана, Радмила Шекеринска, која заедно со министерот за финасии, Драган Тевдовски, ја посети касарната во Штип, информираше дека сите припадници на Армијата на Република Македонија од јануари 2018 година ќе добијат зголемување на ...

Шекеринска и Тевдовски во посета на касарната во Штип

А1 On - 10.10.2017

Министерката за одбрана Радмила Шекеринска денеска ќе ги посети припадниците на Армијата на Република Македонија во касарната „Јане Сандански“ во Штип. Шекеринска, како што информираат од Министерството за одбрана, ќе биде придружувана од ...

Шекеринска најави поголеми плати во АРМ

+инфо - 10.10.2017

Од 1 јануари 2018 година ќе добијат повисоки плати за 10 проценти, најавија министрите за одбрана и финансии. Припадниците на АРМ од 1 јануари 2018 година ќе добијат повисоки плати за 10 проценти, најавија министрите за одбрана и финансии Радмила ...

Шекеринска и Тевдовски во посета на касарната во Штип

МРТ - 10.10.2017

Шекеринска ќе биде придружувана од министериот за финансии Драган Тевдовски... Министерката за одбрана Радмила Шекеринска денеска ќе ги посети припадниците на Армијата на Република Македонија во касарната „Јане Сандански“ во Штип.

Шекеринска: Припадниците на АРМ ќе добијат повисоки плати за 10 отсто...

Н.Македонија - 10.10.2017

Шекеринска: Припадниците на АРМ ќе добијат повисоки плати за 10 отсто Припадниците на АРМ од 1 јануари 2018 година ќе добијат повисоки плати за 10 проценти, најавија министрите за одбрана и финансии Радмила Шекеринска и Драган Тевдовски при ...

Шекеринска: Зголемување на платите во АРМ за 10 проценти во буџетот за 2018 година

Стандард - 10.10.2017

Министерката за одбрана, Радмила Шекеринска која заедно со министерот за финансии, Драган Тевдовски ја посети касарната во Штип, денеска информираше дека сите припадници на Армијата на Република Македонија од јануари 2018 година ќе добијат ...

Шекеринска: Припадниците на АРМ ќе добијат за 10% поголеми плати од следната година

еМагазин - 10.10.2017

Припадниците на АРМ од 1 јануари 2018 година ќе добијат повисоки плати за 10 проценти, најавија министрите за одбрана и фиансии Радмила Шекеринска и Драган Тевдовски при денешната посета на касарната „Јане Сандански“ во Штип.

Платите се зголемуваат: Први покачување добиваат припадниците на АРМ – 10 проценти повисоки плати

Sky - 10.10.2017

Министерката за одбрана, Радмила Шекеринска, која заедно со министерот за финасии, Драган Тевдовски, ја посети касарната во Штип, информираше дека сите припадници на Армијата на Република Македонија од јануари 2018 година ќе добијат зголемување на ...

Шеќеринска: Припадниците на АРМ од 1 јануари 2018 година ќе добијат повисоки плати за 10 отсто

Либертас - 10.10.2017

Припадниците на АРМ од 1 јануари 2018 година ќе добијат повисоки плати за 10 проценти, најавија министрите за одбрана и фиансии Радмила Шекеринска и Драган Тевдовски при денешната посета на касарната „Јане Сандански“ во Штип.

АРМ доби предизборна најава за поголеми плати

Макфакс - 10.10.2017

Сите припадници на Армијата на Република Македонија од јануари идната година ќе добијат зголемување на платите за 10 проценти. Ова го соопштија министерката за одбрана Радмила Шеќеринска и министерот за финасии Драган Тевдовски при денешната посета ...

Шеќеринска: Припадниците на АРМ од 1 јануари 2018 година ќе добијат повисоки плати за 10 отсто

ТВ21 - 10.10.2017

Припадниците на АРМ од 1 јануари 2018 година ќе добијат повисоки плати за 10 проценти, најавија министрите за одбрана и фиансии Радмила Шекеринска и Драган Тевдовски при денешната посета на касарната „Јане Сандански“ во Штип.

Припадниците на Армијата со повисоки плати за 10 отсто од идната година

Вечер Прес - 10.10.2017

Министерката за одбрана, Радмила Шекеринска која заедно со министерот за финансии, Драган Тевдовски ја посети касарната во Штип, информираше дека сите припадници на Армијата на Република Македонија од јануари 2018 година ќе добијат зголемување на ...

Платите во АРМ ќе се зголемат за 10 отсто од јануари 2018 година

Локално - 10.10.2017

Министерката за одбрана, Радмила Шекеринска, која заедно со министерот за финасии, Драган Тевдовски, ја посети касарната во Штип, информираше дека сите припадници на Армијата на Република Македонија од јануари 2018 година ќе добијат зголемување на ...

Од јануари ќе се зголемат платите на сите припадници на АРМ

Нова ТВ - 10.10.2017

Сите припадници на Армијата на Република Македонија од јануари 2018 година ќе добијат зголемување на платите за 10 проценти, соопштија денеска министерката за одбрана Радмила Шекеринска и министерот за финасии Драган Тевдовски кои беа во посета на ...