TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

АВТОПАТИ: Велес-Скопје во завршна фаза, ќе се реконструира Куманово-Скопје

Фактор - 21.12.2015

Реконструкцијата на автопатот Велес-Скопје веќе е на самиот крај. Надлежните најавија почеток на реконструирање на делницата Куманово – Скопје, додека на другиот страна од земјава, ка крајниот северо-југ ќе почне реконструкцијата на Смоквица и ...

Уште 20 милиона евра за автопатот север-југ

Авто Магазин - 20.12.2015

По завршувањето на реконструкцијата на автопатот Велес-Скопје, градежната оператива ќе се пресели на уште две места на оваа наша витална сообраќајна артерија - на делницата Куманово-Скопје и на крајниот југ меѓу Смоквица и Гевгелија.

20 милиони евра за реконструкција на Куманово – Скопје и Смоквица – Гевгелија

Канал5 - 20.12.2015

Започнува реконструкцијата на двата автопати Куманово - Скопје и Смоквица – Гевгелија. Инвестицијата вредна 20 милиони евра денеска ја најави Премиерот Никола Груевски. До крајот на годинава ќе завршат реконструктивните зафати на автопатот Велес – ...

Завршува реконструкцијата на автопатот Велес – Скопје

Курир - 20.12.2015

За десетина дена завршува реконструкцијата на автопатот Велес – Скопје и тој ќе биде пуштен во употреба. Започнува реконструкација на два нови автопата и тоа Куманово-Скопје и Смоквица – Гевгелија, соопшти денеска премиерот Никола Груевски.

Завршува реконструкцијата на автопатот Велес – Скопје

Денешен - 20.12.2015

За десетина дена завршува реконструкцијата на автопатот Велес – Скопје и тој ќе биде пуштен во употреба. Започнува реконструкација на два нови автопата и тоа Куманово-Скопје и Смоквица – Гевгелија, соопшти денеска премиерот Никола Груевски.

Завршува реконструкцијата на автопатот Велес - Скопје

еМагазин - 20.12.2015

За десетина дена завршува реконструкцијата на автопатот Велес - Скопје и тој ќе биде пуштен во употреба. Започнува реконструкација на два нови автопата и тоа Куманово-Скопје и Смоквица - Гевгелија, соопшти денеска премиерот Никола Груевски.

Следната недела завршува реконструкцијата на автопатот Велес – Скопје

+инфо - 20.12.2015

За десетина дена завршува реконструкцијата на автопатот Велес – Скопје и тој ќе биде пуштен во употреба. Започнува реконструкација на два нови автопата и тоа Куманово-Скопје и Смоквица – Гевгелија, соопшти денеска премиерот Никола Груевски.

За 10-тина дена ќе се вози по реконструиран автопат Велес - Скопје

Вечер Прес - 20.12.2015

За десетина дена завршува реконструкцијата на автопатот Велес - Скопје и тој ќе биде пуштен во употреба. Започнува реконструкација на два нови автопата и тоа Куманово-Скопје и Смоквица - Гевгелија, соопшти денеска премиерот Никола Груевски.

Завршува реконструкцијата на автопатот Велес – Скопје

Lider - 20.12.2015

За десетина дена завршува реконструкцијата на автопатот Велес – Скопје и тој ќе биде пуштен во употреба. Започнува реконструкација на два нови автопата и тоа Куманово-Скопје и Смоквица – Гевгелија, соопшти денеска премиерот Никола Груевски.

Завршува реконструкцијата на автопатот Велес - Скопје

Сител - 20.12.2015

За десетина дена завршува реконструкцијата на автопатот Велес - Скопје и тој ќе биде пуштен во употреба. Започнува реконструкација на два нови автопата и тоа Куманово-Скопје и Смоквица - Гевгелија, соопшти денеска премиерот Никола Груевски.

Завршува реконструкцијата на автопатот Велес – Скопје

Скопје инфо - 21.12.2015

За десетина дена завршува реконструкцијата на автопатот Велес – Скопје и тој ќе биде пуштен во употреба. Започнува реконструкација на два нови автопата и тоа Куманово-Скопје и Смоквица – Гевгелија.