TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Успешно заврши натпреварот Regional Youth Peace Lab 2021

Бизнис Вести - 11.05.2021

На онлајн настан беа прогласени победниците на регионалниот натпревар Regional Youth Peace Lab 2021, на кој учествуваа 120 натпреварувачи од земјите на Западен Балкан. Тимовите се натпреваруваа во три области – образование, подвижност на младите и ...

МЛАДИТЕ ОД РЕГИОНОТ ЗДРУЖЕНИ МОЖАТ ДА ПОСТИГНАТ СЀ: Успешно заврши натпреварот Regional Youth Peace Lab 2021

Опсервер - 11.05.2021

На онлајн настан беа прогласени победниците на регионалниот натпревар Regional Youth Peace Lab 2021 , на кој учествуваа 120 натпреварувачи од земјите на Западен Балкан. Тимовите се натпреваруваа во три области – образование, подвижност на младите и ...

Успешно заврши натпреварот Regional Youth Peace Lab 2021

Иновативност - 11.05.2021

Тимовите се натпреваруваа во три области – образование, подвижност на младите и мир и наследство од минатото. Целта беше да се создадат конкретни предлози за јавни политики за справување со предизвиците со кои се соочуваат сите граѓани од регионот и ...