TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Рама апелира до Собранието на ОН: Свртете ги очите кон сајбербезбедноста, Албанија беше нападната од Иран

Слободен Печат - 24.09.2022

Албанскиот премиер Еди Рама го повика Собранието на Обединетите нации да го зголеми својот фокус на сајбебезбедноста. Шефот на албанската влада во текот на својот говор истакна дека Албанија била нападната од Исламската Република Иран, со цел да ги ...

Рама апелира до Собранието на ОН: Свртете ги очите кон кибербезбедноста, Албанија беше нападната од Иран

ТВ21 - 24.09.2022

Албанскиот премиер Еди Рама го повика Собранието на Обединетите нации да го зголеми својот фокус на кибербезбедноста. Шефот на албанската влада во текот на својот говор истакна дека Албанија била нападната од Исламската Република Иран, со цел да ги ...

Рама апелира до Собранието на ОН: Свртете ги очите кон кибербезбедноста, Албанија беше нападната од Иран

4NEWS - 24.09.2022

Албанскиот премиер Еди Рама го повика Собранието на Обединетите нации да го зголеми својот фокус на кибербезбедноста. Шефот на албанската влада во текот на својот говор истакна дека Албанија била нападната од Исламската Република Иран, со цел да ги ...

Рама апелира до Собранието на ОН: Свртете ги очите кон кибербезбедноста, Албанија беше нападната од Иран

Во Центар - 24.09.2022

Албанскиот премиер Еди Рама го повика Собранието на Обединетите нации да го зголеми својот фокус на кибербезбедноста. Шефот на албанската Влада во текот на својот говор истакна дека Албанија во мирно време била нападната од Исламската Република ...

Рама во ОН: Свртете ги очите кон кибербезбедноста, Албанија беше нападната од Иран

360 степени - 24.09.2022

Албанскиот премиер Еди Рама го повика Собранието на Обединетите нации да го зголеми својот фокус на кибербезбедноста. Шефот на албанската Влада во текот на својот говор истакна дека Албанија во мирно време била нападната од Исламската Република ...

Рама апелира до Собранието на ОН: Свртете ги очите кон кибербезбедноста, Албанија беше нападната од Иран

Вечер Прес - 24.09.2022

Албанскиот премиер Еди Рама го повика Собранието на Обединетите нации да го зголеми својот фокус на кибербезбедноста. Шефот на албанската Влада во текот на својот говор истакна дека Албанија во мирно време била нападната од Исламската Република ...

Рама во ОН се пожали на кибер нападот од Иран

Фокус - 24.09.2022

Албанскиот премиер Еди Рама го повика Собранието на Обединетите нации да го зголеми својот фокус на кибербезбедноста. Шефот на албанската Влада во текот на својот говор истакна дека Албанија во мирно време била нападната од Исламската Република ...

Рама апелира до Собранието на ОН: Свртете ги очите кон кибербезбедноста, Албанија беше нападната од Иран

MakPress - 25.09.2022

Албанскиот премиер Еди Рама го повика Собранието на Обединетите нации да го зголеми својот фокус на кибербезбедноста. Шефот на албанската Влада во текот на својот говор истакна дека Албанија во мирно време била нападната од Исламската Република ...

Рама апелира до Собранието на ОН: Свртете ги очите кон кибербезбедноста, Албанија беше нападната од Иран

Опсервер - 25.09.2022

– Албанскиот премиер Еди Рама го повика Собранието на Обединетите нации да го зголеми својот фокус на кибербезбедноста. Шефот на албанската Влада во текот на својот говор истакна дека Албанија во мирно време била нападната од Исламската Република ...