TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

На конкурост за наградата „Роман на годината“ пристигнаа 40 романи

Република - 21.01.2021

На конкуросот за наградата „Роман на годината“ штп ја доделува Фондацијата за унапредување и промоција на културни вредности „Славко Јаневски“ пристигнале 40 романи, информираат од Фондацијата.

На конкурсот за наградата „Роман на годината“ пријавени 40 романи

Курир - 21.01.2021

Во средата, на 20 јануари се конституираше жири-комисијата за доделување на наградата „Роман на годината“, што ја доделува Фондацијата за унапредување и промоција на културни вредности „Славко Јаневски“.

На конкурсот за наградата „Роман на годината“ се пријавија 40 автори и авторки

Радио МОФ - 21.01.2021

На 20 јануари се конституираше жири-комисијата за доделување на наградата „Роман на годината“, што ја доделува Фондацијата за унапредување и промоција на културни вредности „Славко Јаневски“.

За наградата „Роман на годината“ пријавени 40 романи

Нетпрес - 21.01.2021

Во средата, на 20 јануари се конституираше жири-комисијата за доделување на наградата „Роман на годината“, што ја доделува Фондацијата за унапредување и промоција на културни вредности „Славко Јаневски“.

Пријавени 40 романи на конкурсот за наградата „Роман на годината“ од Фондацијата Славко Јаневски

Frontline - 21.01.2021

На 20 јануари се конституираше жири-комисијата за доделување на наградата „Роман на годината“, што ја доделува Фондацијата за унапредување и промоција на културни вредности „Славко Јаневски“.

На конкурсот за наградата „Роман на годината“ се пријавија 40 романи

Окно - 21.01.2021

Во средата, на 20 јануари се конституираше жири-комисијата за доделување на наградата „Роман на годината“, што ја доделува Фондацијата за унапредување и промоција на културни вредности „Славко Јаневски“.