TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Конкурс на Град Скопје за дизајнирање на урбана опрема

Build - 13.02.2018

Скопскиот градоначалник Петре Шилегов денеска информираше дека во текот на наредните денови ќе биде распишан Конкурс за избор на идејно решение за дизајн на урбана опрема (клупи, корпи за отпадоци и заштитни столпчиња за зеленило).

Конкурс за урбана опрема во Скопје: Шилегов ги повика младите архитекти да му дадат нова димензија на градот

Sky - 13.02.2018

Градот Скопје наредниве денови ќе распише конкурс за идејно решение за дизајн на урбана опрема – клупи, корпи за отпадоци и заштитни столпчиња за зеленило. На презентацијата на конкурсот што денеска се одржа во просториите на Архитектонскиот ...

Град Скопје на конкурс бара дизајн за клупи и корпи за отпадоци

еМагазин - 13.02.2018

Град Скопје распишува конкурс за идејно решение за дизајн на урбана опрема: клупи, корпи за отпадоци и заштитни столпчиња за зеленило кои ќе се поставуваат на јавни површини и на градската сообраќајна мрежа.

Конкурс на Град Скопје за дизајнирање на урбана опрема

КадеВечер - 14.02.2018

Скопскиот градоначалник Петре Шилегов денеска информираше дека во текот на наредните денови ќе биде распишан Конкурс за избор на идејно решение за дизајн на урбана опрема (клупи, корпи за отпадоци и заштитни столпчиња за зеленило).

Шилегов ги повика младите архитекти да му дадат нова димензија на градот

Денар - 13.02.2018

Градот Скопје наредниве денови ќе распише конкурс за идејно решение за дизајн на урбана опрема – клупи, корпи за отпадоци и заштитни столпчиња за зеленило. На презентацијата на конкурсот што денеска се одржа во просториите на Архитектонскиот ...

Конкурс за идејно решение за дизајн на урбана опрема во Скопје

Либертас - 13.02.2018

Град Скопје распишува конкурс за идејно решение за дизајн на урбана опрема: клупи, корпи за отпадоци и заштитни столпчиња за зеленило кои ќе се поставуваат на јавни површини и на градската сообраќајна мрежа.

Шилегов ќе отвори конкурс за дизајн на корпа за отпадоци и заштитно столпче (ВИДЕО)

+инфо - 13.02.2018

Претстојниот конкурс ги отвора можностите и за искусните и за почетниците, за возрасните и за младите, додаде Шилегов. Градоначалникот на Скопје, Петре Шилегов, денеска соопшти дека Градот наскоро ќе отвори конкурс за идејно решение за дизајн на ...

Град Скопје бара идејно решение за дизајн на клупи, корпи и столпчиња

Скопје инфо - 13.02.2018

Град Скопје распишува конкурс за идејно решение за дизајн на урбана опрема: клупи, корпи за отпадоци и заштитни столпчиња за зеленило кои ќе се поставуваат на јавни површини и на градската сообраќајна мрежа.

Град Скопје распишува конкурс за дизајн на урбана опрема

Иновативност - 14.02.2018

Градот Скопје наредниве денови ќе распише конкурс за идејно решение за дизајн на урбана опрема – клупи, корпи за отпадоци и заштитни столпчиња за зеленило. На презентацијата на конкурсот што денеска се одржа во просториите на Архитектонскиот ...

Kонкурс за дизајн на клупи, корпи за отпадоци и заштитни столпчиња за зеленило

Порта 3 - 14.02.2018

Градот Скопје наредниве денови ќе распише конкурс за идејно решение за дизајн на урбана опрема – клупи, корпи за отпадоци и заштитни столпчиња за зеленило. На презентацијата на конкурсот што денеска се одржа во просториите на Архитектонскиот ...

Градот распишува конкурс за идејно решение за дизајн на урбана опрема...

Н.Македонија - 14.02.2018

Градот распишува конкурс за идејно решение за дизајн на урбана опрема Градот Скопје наредниве денови ќе распише конкурс за идејно решение за дизајн на урбана опрема - клупи, канти за отпадоци и заштитни столпчиња за зеленило.

Шилегов ги повика студентите на архитектура да се вклучат во креирање на Скопје

Радио МОФ - 14.02.2018

Градоначалникот на Град Скопје вчера на Архитектонскиот факултет го презентираше конкурсот за идејно решение за дизајн на урбана опрема – клупи, корпи за отпадоци и заштитни столпчиња за зеленило, упатувајќи повик до студентите поактивно да се ...