TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

САД, Индија, Бразил се на врвот - во светот над 340 милиони се инфицирале со корона

Фактор - 23.01.2022

Коронавирусот и натаму „пустоши“ во светот. Повеќе од 340 милиони луѓе во светот се заразиле со овој вирус, соопштија од Светската здравствена организација(СЗО). Рекорд е урнат на 20 јануари, кога за 24 часа се потврдени 3.933.319 случаи.

СЗО: Повеќе од 340 милиони луѓе во светот се заразиле со коронавирус

Макфакс - 22.01.2022

Бројот на регистрирани случаи на зараза со коронавирус во светот надмина 340 милиони луѓе, соопшти Светската здравствена организација. Според информациите, Светската здравствена организација добила податоци за вкупно 340.543.962 заразени и 5.570.163 ...

СЗО: Повеќе од 340 милиони луѓе во светот се заразиле со коронавирус

24Инфо - 22.01.2022

Бројот на регистрирани случаи на зараза со коронавирус во светот надмина 340 милиони луѓе, соопшти Светската здравствена организација. Според информациите, Светската здравствена организација добила податоци за вкупно 340.543.962 заразени и 5.570.163 ...

СЗО: Повеќе од 340 милиони луѓе во светот се заразиле со коронавирус

Точка - 22.01.2022

Бројот на регистрирани случаи на зараза со коронавирус во светот надмина 340 милиони луѓе, соопшти Светската здравствена организација. Според информациите, Светската здравствена организација добила податоци за вкупно 340.543.962 заразени и 5.570.163 ...

СЗО: Повеќе од 340 милиони луѓе во светот се заразиле со коронавирус

Press24 - 22.01.2022

Бројот на регистрирани случаи на зараза со коронавирус во светот надмина 340 милиони луѓе, соопшти Светската здравствена организација. Според информациите, Светската здравствена организација добила податоци за вкупно 340.543.962 заразени и 5.570.163 ...

СЗО: Повеќе од 340 милиони луѓе во светот се заразиле со коронавирус

Денар - 22.01.2022

Бројот на регистрирани случаи на зараза со коронавирус во светот надмина 340 милиони луѓе, соопшти Светската здравствена организација. Според информациите, Светската здравствена организација добила податоци за вкупно 340.543.962 заразени и 5.570.163 ...

СЗО: Повеќе од 340 милиони луѓе во светот се заразиле со коронавирус

Н.Македонија - 22.01.2022

Бројот на регистрирани случаи на зараза со коронавирус во светот надмина 340 милиони луѓе, соопшти Светската здравствена организација. Според информациите, Светската здравствена организација добила податоци за вкупно 340.543.962 заразени и 5.570.163 ...

СЗО: Повеќе од 340 милиони луѓе во светот се заразиле со коронавирус

Centar - 22.01.2022

Бројот на регистрирани случаи на зараза со коронавирус во светот надмина 340 милиони луѓе, соопшти Светската здравствена организација. Според информациите, Светската здравствена организација добила податоци за вкупно 340.543.962 заразени и 5.570.163 ...

СЗО: Повеќе од 340 милиони луѓе во светот се заразиле со коронавирус

MTM - 22.01.2022

Бројот на регистрирани случаи на зараза со коронавирус во светот надмина 340 милиони луѓе, соопшти Светската здравствена организација. Според информациите, Светската здравствена организација добила податоци за вкупно 340.543.962 заразени и 5.570.163 ...

Над 340 милиони луѓе ширум светот се заразиле со коронавирусот

Независен - 22.01.2022

Швајцарија – Бројот на потврдени случаи на инфекција со коронавирус во светот надмина 340 милиони луѓе. Ова го соопшти Светската здравствена организација. Според информациите од вчера Светската здравствена организација добила податоци за вкупно ...

СЗО: Над 340 милиони луѓе ширум светот се заразиле со коронавирусот

Слободен Печат - 22.01.2022

Бројот на потврдени случаи на инфекција со коронавирус во светот надмина 340 милиони луѓе . Ова го соопшти Светската здравствена организација . Според информациите од вчера Светската здравствена организација добила податоци за вкупно 340.543.962 ...

СЗО: Над 340 милиони луѓе ширум светот се заразиле со коронавирусот

Скопје инфо - 22.01.2022

Бројот на потврдени случаи на инфекција со коронавирус во светот надмина 340 милиони луѓе. Ова го соопшти Светската здравствена организација. Според информациите од вчера Светската здравствена организација добила податоци за вкупно 340.543.962 ...

СЗО: Над 340 милиони луѓе ширум светот се заразиле со коронавирусот

Бизнис Вести - 22.01.2022

Бројот на потврдени случаи на инфекција со коронавирус во светот надмина 340 милиони луѓе. Ова го соопшти Светската здравствена организација. Според информациите од вчера Светската здравствена организација добила податоци за вкупно 340.543.962 ...

СЗО: Над 340 милиони луѓе ширум светот се заразиле со коронавирусот

Сител - 22.01.2022

Бројот на потврдени случаи на инфекција со коронавирус во светот надмина 340 милиони луѓе. Ова го соопшти Светската здравствена организација. Според информациите од вчера Светската здравствена организација добила податоци за вкупно 340.543.962 ...

СЗО: Над 340 милиони луѓе ширум светот се заразиле со коронавирусот

Опсервер - 22.01.2022

Бројот на потврдени случаи на инфекција со коронавирус во светот надмина 340 милиони луѓе. Ова го соопшти Светската здравствена организација. Според информациите од вчера Светската здравствена организација добила податоци за вкупно 340.543.962 ...

СЗО: Над 340 милиони луѓе ширум светот се заразиле со коронавирусот

А1 On - 22.01.2022

Бројот на потврдени случаи на инфекција со коронавирус во светот надмина 340 милиони луѓе. Ова го соопшти Светската здравствена организација. Според информациите од вчера Светската здравствена организација добила податоци за вкупно 340.543.962 ...

СЗО: Над 340 милиони луѓе ширум светот се заразиле со коронавирусот

OhridNews - 22.01.2022

Бројот на потврдени случаи на инфекција со коронавирус во светот надмина 340 милиони луѓе. Ова го соопшти Светската здравствена организација. Според информациите од вчера Светската здравствена организација добила податоци за вкупно 340.543.962 ...

СЗО: Над 340 милиони луѓе ширум светот се заразиле со коронавирусот

Курир - 22.01.2022

Бројот на потврдени случаи на инфекција со коронавирус во светот надмина 340 милиони луѓе. Ова го соопшти Светската здравствена организација. Според информациите од вчера Светската здравствена организација добила податоци за вкупно 340.543.962 ...

Над 340 милиони луѓе ширум светот се заразиле со корона вирусот

Фокус - 22.01.2022

Бројот на потврдени случаи на инфекција со корона вирус во светот надмина 340 милиони луѓе. Ова го соопшти Светската здравствена организација. Според информациите од вчера Светската здравствена организација добила податоци за вкупно 340.543.962 ...

СЗО: Над 340 милиони луѓе ширум светот се заразиле со коронавирусот

Република - 22.01.2022

Бројот на потврдени случаи на инфекција со коронавирус во светот надмина 340 милиони луѓе. Ова го соопшти Светската здравствена организација. Според информациите од вчера Светската здравствена организација добила податоци за вкупно 340.543.962 ...

ОМИКРОН СОБОРУВА РЕКОРДИ Во светот над 340 милиони се заразиле со коронавирусот

+инфо - 22.01.2022

Најголем број заразени со ковид-19 е регистриран на 20 јануари, кога во рок од 24 часа се идентификувани 3.933.319 случаи. Бројот на потврдени случаи на инфекција со коронавирус во светот надмина 340 милиони луѓе.

СЗО: Повеќе 340 милиони луѓе ширум светот се заразиле со коронавирусот

Нетпрес - 22.01.2022

Бројот на потврдени случаи на инфекција со коронавирус во светот надмина 340 милиони луѓе. Ова го соопшти Светската здравствена организација. Според информациите од вчера Светската здравствена организација добила податоци за вкупно 340.543.962 ...

340 милиони луѓе во светот инфицирани со ковид 19

Телма - 22.01.2022

Бројот на потврдени случаи на инфекција со коронавирус во светот надмина 340 милиони луѓе. Ова го соопшти Светската здравствена организација. Според информациите од вчера Светската здравствена организација добила податоци за вкупно 340.543.962 ...

СЗО: Над 340 милиони луѓе ширум светот се заразиле со коронавирусот

Вечер Прес - 22.01.2022

Бројот на потврдени случаи на инфекција со коронавирус во светот надмина 340 милиони луѓе. Ова го соопшти Светската здравствена организација. Според информациите од вчера Светската здравствена организација добила податоци за вкупно 340.543.962 ...

СЗО: Над 340 милиони луѓе ширум светот се заразиле со коронавирусот

Frontline - 22.01.2022

Бројот на потврдени случаи на инфекција со коронавирус во светот надмина 340 милиони луѓе. Ова го соопшти Светската здравствена организација. Според информациите од вчера Светската здравствена организација добила податоци за вкупно 340.543.962 ...

СЗО: Над 340 милиони луѓе ширум светот се заразиле со коронавирусот

MakPress - 22.01.2022

Бројот на потврдени случаи на инфекција со коронавирус во светот надмина 340 милиони луѓе. Ова го соопшти Светската здравствена организација. Според информациите од вчера Светската здравствена организација добила податоци за вкупно 340.543.962 ...

СЗО: Над 340 милиони луѓе ширум светот се заразиле со коронавирусот

Lider - 22.01.2022

Бројот на потврдени случаи на инфекција со коронавирус во светот надмина 340 милиони луѓе. Ова го соопшти Светската здравствена организација. Според информациите од вчера Светската здравствена организација добила податоци за вкупно 340.543.962 ...

СЗО: Над 340 милиони луѓе ширум светот се заразиле со коронавирусот

Денешен - 22.01.2022

Бројот на потврдени случаи на инфекција со коронавирус во светот надмина 340 милиони луѓе. Ова го соопшти Светската здравствена организација. Според информациите од вчера Светската здравствена организација добила податоци за вкупно 340.543.962 ...