TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Jaguar Land Rover на нова мисија со Џејмс Бонд

Авто Плус - 16.04.2018

Jaguar Land Rover влегува во нова мисија со Џејмс Бонд- тригодишно партнерство во рамките на современиот интерактивен проект 007 ELEMENTS во Золден, во Австрија Возилата од иконските британски брендови, чии автомобили учествувале во филмовите за ...

Jaguar во проблеми – дели откази, го намалува производството

Денар - 16.04.2018

Британската автомобилска компанија „Jaguar Land Rover“ ќе укине 1.000 работни места и ќе го намали производството во две фабрики во Англија. Компанијата се одлучи на овој потег поради неизвесноста околу Брегзит и конфузијата поради новата политика ...

Jaguar во проблеми – дели откази, го намалува производството

Шеталиште - 16.04.2018

Британската автомобилска компанија „Jaguar Land Rover“ ќе укине 1.000 работни места и ќе го намали производството во две фабрики во Англија. Спонзорирано од СН ФИНАНСИИ Компанијата се одлучи на овој потег поради неизвесноста околу Брегзит и ...