TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Симон Трпчевски ја отвора новата концертна сезона на Прашката филхармонија

+инфо - 11.09.2019

На македонскиот пијанист Симон Трпчески му падна честа вечерва да ја отвори новата концертна сезона на Прашката филхармонија. На свечениот концерт пред пробирливата прашка публика во салата Сметана во Градскиот дом тој ќе го свири Концертот за ...

Симон Трпчески ја отворa новата концертна сезона на Прашката филхармонија

Независен - 11.09.2019

На македонскиот пијанист Симон Трпчески му падна честа вечерва да ја отвори новата концертна сезона на Прашката филхармонија. На свечениот концерт пред пробирливата прашка публика во салата Сметана во Градскиот дом тој ќе го свири Концертот за ...

Симон Трпчески ја отворa новата концертна сезона на Прашката филхармонија

Република - 11.09.2019

На македонскиот пијанист Симон Трпчески му падна честа вечерва да ја отвори новата концертна сезона на Прашката филхармонија. На свечениот концерт пред пробирливата прашка публика во салата Сметана во Градскиот дом тој ќе го свири Концертот за ...