TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Божиќна ѕвезда – украс во сечиј дом за новогодишните и божиќните празници

Курир - 29.11.2021

Многу семејства домот освен со новогодишна елка го украсуваат и со цвеќето Божиќна ѕвезда, кое цвета во периодот околу Божиќ. Цветовите на Божиќната ѕвезда, всушност не се вистински цветови, туку се листови на растението, кои можат да бидат во ...

Божиќна ѕвезда – украс во сечиј дом за новогодишните и божиќните празници

Пулс24 - 29.11.2021

Многу семејства домот освен со новогодишна елка го украсуваат и со цвеќето Божиќна ѕвезда, кое цвета во периодот околу Божиќ. Цветовите на Божиќната ѕвезда, всушност не се вистински цветови, туку се листови на растението, кои можат да бидат во ...

Божиќна ѕвезда – украс во сечиј дом за новогодишните и божиќните празници

Вистина.мк - 29.11.2021

Многу семејства домот освен со новогодишна елка го украсуваат и со цвеќето Божиќна ѕвезда, кое цвета во периодот околу Божиќ. Цветовите на Божиќната ѕвезда, всушност не се вистински цветови, туку се листови на растението, кои можат да бидат во ...

Совети за нега и одржување на божиќната ѕвезда

iPortal - 28.11.2021

Божикната ѕвезда е карактеристично собно ѕвеќе со прекрасни зелени и црвени листови, а го носи уште и името „цветот на Светата ноќ“. Многу луѓе го имаат ова цвеќе дома, особено за време на празниците.