TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Заврши реконструкцијата на улицата 4 во Долно Лисиче

Н.Македонија - 14.08.2019

Заврши реконструкцијата на улицата 4 во населбата Долно Лисиче во општина Аеродром. Сообраќајницата имаше оштетен асфалт, кој е заменет со нов, а пред да се асфалтира беше поставен и нов тампон.

Целосно реконструирана улица „4“ во Долно Лисиче

24Инфо - 12.08.2019

Деновиве заврши реконструкцијата на улица „4“ во Долно Лисиче, која опфати рехабилитација на оштетениот асфалт и поставување нов тампон и нов слој асфалт. Улицата е во должина од 270 метри и површина од 820 квадратни метри.

ФОТО: Реконструирана улицата „4“ во Долно Лисиче

Press24 - 12.08.2019

Целосно е реконструирана улицата „4“ во Долно Лисиче во должина од 270 метри и површина од 820 квадратни метри. Како што соопшти Општина Аеродром, реконструкцијата на улицата опфати рехабилитација на оштетениот асфалт и поставување нов тампон и нов ...

Целосно реконструирана улица „4“ во Долно Лисиче

Скопје1 - 12.08.2019

Деновиве заврши реконструкцијата на улица „4“ во Долно Лисиче, која опфати рехабилитација на оштетениот асфалт и поставување нов тампон и нов слој асфалт. Улицата е во должина од 270 метри и површина од 820 квадратни метри.

Реконструирана улицата „4" во Долно Лисиче

Канал5 - 12.08.2019

Целосно е реконструирана улицата „4" во Долно Лисиче во должина од 270 метри и површина од 820 квадратни метри. Како што соопшти Општина Аеродром, реконструкцијата на улицата опфати рехабилитација на оштетениот асфалт и поставување нов тампон и нов ...

Улицата „4“ во Долно Лисиче целосно реконструирана

Слободен Печат - 12.08.2019

Целосно е реконструирана улицата „4″ во Долно Лисиче во должина од 270 метри и површина од 820 квадратни метри. Како што соопшти Општина Аеродром, реконструкцијата на улицата опфати рехабилитација на оштетениот асфалт и поставување нов тампон и нов ...

Целосно реконструирана улица „4“ во Долно Лисиче

MakPress - 12.08.2019

Деновиве заврши реконструкцијата на улица „4“ во Долно Лисиче, која опфати рехабилитација на оштетениот асфалт и поставување нов тампон и нов слој асфалт. Улицата е во должина од 270 метри и површина од 820 квадратни метри.

Целосно реконструирана улица „4“ во Долно Лисиче

Вечер - 12.08.2019

Деновиве заврши реконструкцијата на улица „4“ во Долно Лисиче, која опфати рехабилитација на оштетениот асфалт и поставување нов тампон и нов слој асфалт, информираат од Општината Аеродром .