TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ново игралиште во Драчево

Н.Македонија - 10.07.2014

Во скопската населба Драчево, во основното училиште „Св. Климент Охридски“, премиерот Никола Груевски, градоначалничката на општината Кисела Вода, Билјана Беличанец Алексиќ, и директорот на ...

Драчевци добија повеќенаменско спортско игралиште

Дневник - 10.07.2014

Во скопската населба Драчево, во дворот на основното училиште „Свети Kлимент Охридски“, вчера беше пуштено во употреба повеќенаменско спортско игралиште.

Отворено ново повеќенаменско спортско игралиште во Драчево

Сител - 09.07.2014

Повеќенаменско спортско игралиште за мал фудбал, кошарка и ракомет доби оснвоното училиште Св Климент Охридски во скопско Драчево. Игралиштето со површина од 1000 квадрати беше завршено за помалку од ...

Ново повеќенаменско игралиште во Драчево

МРТ - 09.07.2014

На 1.000 метри квадратни во основното училиште Свети Климент Охридски, младите ќе можат да играат фудбал, кошарка и ракомет. Ова е дел од владината програма за изградба на повеќе спортски терени.

Драчево доби повеќенаменско спортско игралиште

Утрински - 09.07.2014

Во Основното училиште „Св. Климент Охридски“ во Драчево денеска беше предадено во употреба повеќенаменско спортско игралиште. Премиерот Никола Груевски, кој официјално го пушти игралиштето, најави ...

Драчево доби ново помеќенаменско спортско игралиште

Алфа - 09.07.2014

Драчевчани добија ново повеќенаменско спортско игралиште. Се градеше 4 месеци и се претега на речиси 1000 метри квадратни. Младите од оваа населба на него ќе можат да играат фудбал, ракомет и кошарка.

Груевски го пушти во употреба повеќенаменското игралиште во Драчево

Точка - 09.07.2014

Повеќенаменско игралиште кое се протега на 1.000 метри квадратни денеска беше пуштено во употреба од страна на премиерот Никола Груевски, градоначалникот на општина Кисела Вода, Билјана ...

ФОТО: Груевски го “сефтоса“ новото игралиште

Press24 - 09.07.2014

Погледнете го новото повеќенаменско игралиште во скопско Драчево, кое денеска го пуштија во употреба премиерот Никола Груевски, градоначчалничката на Кисела Вода Билјана Беличанец-Алексиќ и ...

Пуштено во употреба повеќенаменско спортско игралиште во Драчево

Канал5 - 09.07.2014

Основното училиште „Св. Климент Охридски“ во Драчево доби повеќенаменско игралиште. На отворањето присуствуваше и премиерот Груевски, кој изјави дека институциите со засилено темпо работат на ...

ПУШТЕНО ВО УПОТРЕБА: Повеќенаменско спортско игралиште во Драчево

Телеграф - 09.07.2014

Премиерот Груевски нагласи дека Владата и институциите на системот продолжуваат со интензивно темпо на работа во сите полиња од интерес на граѓаните и во сите делови на нашата држава Во Основното ...

ФОТО Погледнете што направи Никола Груевски претпладнево

Sky - 09.07.2014

Повеќенаменско игралиште кое се протега на 1.000 метри квадратни денеска беше пуштено во употреба од страна на премиерот Никола Груевски, градоначалникот на општина Кисела Вода, Билјана ...

Груевски: Продолжуваме со интензивно темпо на работа

Вистина.мк - 09.07.2014

Повеќенаменско игралиште кое се протега на 1.000 метри квадратни денеска беше пуштено во употреба од страна на премиерот Никола Груевски, градоначалникот на општина Кисела Вода, Билјана ...

Граѓаните на општина К.Вода добија повеќенаменско игралиште!

Сител - 09.07.2014

Повеќенаменско игралиште кое се протега на 1.000 метри квадратни денеска беше пуштено во употреба од страна на премиерот Никола Груевски, градоначалникот на општина Кисела Вода, Билјана ...

Груевски го пушти во употреба повеќенаменското игралиште во Драчево

Нетпрес - 09.07.2014

Повеќенаменско игралиште кое се протега на 1.000 метри квадратни денеска беше пуштено во употреба од страна на премиерот Никола Груевски, градоначалникот на општина Кисела Вода, Билјана ...

Пуштено во употреба повеќенаменско спортско игралиште во Драчево

Макфакс - 09.07.2014

Премиерот Никола Груевски, заедно со градоначалникот на Кисела Вода, Билјана Беличанец и директорот на Агенцијата за млади и спорт, Маријан Спасески, во средата го пуштија во употреба новото ...

Драчевчани добија повеќенаменското игралиште

Скопје инфо - 09.07.2014

Повеќенаменско игралиште кое се протега на 1.000 метри квадратни денеска беше пуштено во употреба од страна на премиерот Никола Груевски, градоначалникот на општина Кисела Вода, Билјана ...

Груевски го пушти во употреба повеќенаменското игралиште во Драчево

Курир - 09.07.2014

Повеќенаменско игралиште кое се протега на 1.000 метри квадратни денеска беше пуштено во употреба од страна на премиерот Никола Груевски, градоначалникот на општина Кисела Вода, Билјана ...

Груевски: Продолжуваме со исто темпо

Press24 - 09.07.2014

Во Основното училиште „Св. Климент Охридски“ во скопската населба Драчево беше пуштено во употреба повеќенаменско спортско игралиште. На отворањето присуствуваа премиерот Никола Груевски, ...

Груевски на пуштање во употреба на повеќенаменско игралиште во Драчево

Курир - 09.07.2014

Претседателот на Владата на Република Македонија, г-дин Никола Груевски, денеска ќе присуствува на пуштање во употреба на повеќенаменско игралиште во Драчево во рамките на ОУ „Св. Климент Охридски“.

Груевски на пуштање во употреба на повеќенаменско игралиште во Драчево

Вистина.мк - 09.07.2014

Претседателот на Владата на Република Македонија, г-дин Никола Груевски, денеска ќе присуствува на пуштање во употреба на повеќенаменско игралиште во Драчево во рамките на ОУ „Св. Климент Охридски“.

Груевски ќе отвори уште едно игралиште

Press24 - 09.07.2014

Претседателот на Владата на Република Македонија, Никола Груевски, денеска ќе присуствува на пуштање во употреба на повеќенаменско игралиште во Драчево во рамките на ОУ „Св. Климент Охридски“.

Наместо на ливада, драчевци ќе играат фудбал на модерно игралиште

Вечер Прес - 09.07.2014

ПУШТЕН ВО УПОТРЕБА ПОВЕЌЕНАМЕНСКИОТ СПОРТСКИ ОБЈЕКТ ВО ОУ "СВ. КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ" Овој проект е дел од низата капитални проекти во спортот какви што нашата држава не памети.

Груевски: Пред нас е период кој ќе донесе многу придобивки

Lider - 09.07.2014

Во Основното училиште „Св. Климент Охридски“ во скопската населба Драчево денеска во присуство на премиерот Никола Груевски, градоначалникот на Општина Кисела Вода Билјана Беличанец Алексиќ, ...

Пуштено во употреба повеќенаменско спортско игралиште во Драчево

Денешен - 09.07.2014

Во Основното училиште „Св. Климент Охридски“ во скопската населба Драчево денеска во присуство на премиерот Никола Груевски, градоначалникот на Општина Кисела Вода Билјана Беличанец Алексиќ, ...

Груевски, Беличанец и Спасески ќе пуштат во употреба повеќенаменско игралиште

Курир - 08.07.2014

Новото повеќенаменско игралиште во село Драчево, чија изградба започна во декември 2013 година, утре ќе биде пуштено во употреба. На официјалното пуштање во употреба на игралиштето во ОУ „Св.