TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Легенда за сината пеперутка: Ова е сè што треба да знаете за животот!

Кафе пауза - 24.09.2020

Постои една легенда за маж кој ја изгубил сопругата, но му останале двете мали ќерки. Девојките биле многу љубопитни, интелигентни и секогаш желни за знаење. Тие постојано го изненадувале својот татко со разни прашања.

Легенда за сината пеперутка: Оваа приказна е сè што треба да знаете за животот

Вистина.мк - 23.09.2020

Постои една источна легенда за човек кој ја загубил сопругата, но имал две мали ќерки. Девојчињата биле многу љубопитни, интелигентни и секогаш желни за знаење. Тие постојано го изненадувале својот татко со разни прашања.

Легенда за сината пеперутка: Оваа приказна е сè што треба да знаете за животот

Курир - 24.09.2020

Постои една источна легенда за човек кој ја загубил сопругата, но имал две мали ќерки. Девојчињата биле многу љубопитни, интелигентни и секогаш желни за знаење. Тие постојано го изненадувале својот татко со разни прашања.

Легенда за сината пеперутка: Оваа приказна е сè што треба да знаете за животот

Скопје24 - 24.09.2020

Постои една источна легенда за човек кој ја загубил сопругата, но имал две мали ќерки. Девојчињата биле многу љубопитни, интелигентни и секогаш желни за знаење. Тие постојано го изненадувале својот татко со разни прашања.

Легенда за сината пеперутка: Оваа приказна е сè што треба да знаете за животот

Точка - 23.09.2020

Постои една источна легенда за човек кој ја загубил сопругата, но имал две мали ќерки. Девојчињата биле многу љубопитни, интелигентни и секогаш желни за знаење. Тие постојано го изненадувале својот татко со разни прашања.