TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Жена се обиде да ја мине српско-босанската граница со 70.000 евра сокриени во градникот

Слободен Печат - 13.12.2019

Во појас под градникот на една од двајцата патници се пронајдени 70.000 евра. Привремено, до завршувањето на прекршочната постапка задржана е сума од 50.000 евра, откако претходно на патниците им се вратени по 10.000 евра, колку без пријавување е ...

Жена во градникот сокрила 70.000 евра - откри српската Царинска управа

Сител - 13.12.2019

Припадници на Царинската управа на Србија, на граничниот премин Градина откриле 70.000 непријавени евра, соопштија денес од оваа институција, а пренесе српски „Курир“. Настанот се случил на 12 декември кога на редот за контрола за излез од земјата ...

Жена се обиде да ја мине српско-босанската граница со 70.000 евра сокриени во градникот

Курир - 13.12.2019

Припадници на Царинската управа на Србија, на граничниот премин Градина откриле 70.000 непријавени евра, соопштија денес од оваа институција, пренесуваат српските медиуми. Настанот се случил на 12 декември кога на редот за контрола за излез од ...

Под градникот сокрила 70.000 евра, ја откриле српски цариници на преминот Градина

+инфо - 13.12.2019

На граничниот премин Градина припадници на Царинската управа на Србија откриле 70.000 непријавени евра, соопштија денеска од управата, пренесе српски „Курир“. Настанот се случил на 12 декември кога, на редот за контрола за излез од земјата стигнал ...

Жена во градникот сокрила 70.000 евра – откри српската Царинска управа

4NEWS - 13.12.2019

Припадници на Царинската управа на Србија, на граничниот премин Градина откриле 70.000 непријавени евра, соопштија денес од оваа институција, а пренесе српски „Курир“. Настанот се случил на 12 декември кога на редот за контрола за излез од земјата ...

Турчинка шверцувала 70.000 евра во градник

Република - 14.12.2019

Српските царинарници на граничниот премин Градина откриле 70.000 евра во градинкот на жена која се јавила за влез во земјата. Настанот се случил на 12 декември кога на редот за контрола за излез од земјата стигнал автомобил „бмв“ со германски ...