TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Петмина полицајци пронајдени мртви во западно Мексико

Макфакс - 12.02.2019

Мртвите тела на пет полицајци биле пронајдени во автомобил во мексиканската општина Зитакуаро, во западниот дел на државата Мичоакан, пренесуваат локалните медиуми. Полицајците кои биле на служба во општината Тузанта во Мичоакан, биле киднапирани на ...

Петмина полицајци убиени во западно Мексико

А1 On - 12.02.2019

Мртвите тела на пет полицајци биле пронајдени во автомобил во мексиканската општина Зитакуаро, во западниот дел на државата Мичоакан, пренесуваат локалните медиуми. Полицајците кои биле на служба во општината Тузанта во Мичоакан, биле киднапирани на ...

Петмина полицајци пронајдени мртви во западно Мексико

24Инфо - 12.02.2019

Мртвите тела на пет полицајци биле пронајдени во автомобил во мексиканската општина Зитакуаро, во западниот дел на државата Мичоакан, пренесуваат локалните медиуми. Полицајците кои биле на служба во општината Тузанта во Мичоакан, биле киднапирани на ...