TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Густа магла кај Бунец, Маврово видливоста намалена од 10 до 15 метри

А1 On - 03.12.2023

Сообраќајот на сите државни патишта се одвива тековно во зимски услови, по наместа влажни коловози. ЈП Македонија пат информира дека кај Бунец, Маврово има појава на густа магла со видливост од 10 до 15 метри.

Возете внимателно, со прилагодена брзина: Во овој дел од Македонија има намалена видливост

Курир - 03.12.2023

Дежурните екипи на ЈП Македонија пат се постојано на терен и ги одржуваат сите патни правци проодни Сообраќајот на сите државни патишта се одвива тековно во зимски услови, по наместа влажни коловози.

ГУСТА МАГЛА КАЈ МАВРОВО Видливоста е намалена од 10 до 15 метри

+инфо - 03.12.2023

Сообраќајот на сите државни патишта се одвива тековно во зимски услови, по наместа влажни коловози. ЈП Македонија пат информира дека кај Бунец, Маврово има појава на густа магла со видливост од 10 до 15 метри.

Густа магла кај Бунец, Маврово видливоста намалена од 10 до 15 метри

Независен - 03.12.2023

Сообраќајот на сите државни патишта се одвива тековно во зимски услови, по наместа влажни коловози. ЈП Македонија пат информира дека кај Бунец, Маврово има појава на густа магла со видливост од 10 до 15 метри.

Густа магла кај Бунец, во Маврово видливоста намалена од 10 до 15 метри

Канал5 - 03.12.2023

Сообраќајот на сите државни патишта се одвива тековно во зимски услови, по наместа влажни коловози. ЈП Македонија пат информира дека кај Бунец, Маврово има појава на густа магла со видливост од 10 до 15 метри.

Патиштата проодни, густа магла во Мавровско

Слободен Печат - 03.12.2023

Сообраќајот на сите државни патишта се одвива тековно во зимски услови, по наместа влажни коловози. ЈП Македонија пат информира дека кај Бунец, Маврово има појава на густа магла со видливост од 10 до 15 ...

Возете внимателно, со прилагодена брзина, кај Бунец, Маврово има магла

Денешен - 03.12.2023

Сообраќајот на сите државни патишта се одвива тековно во зимски услови, по наместа влажни коловози. ЈП Македонија пат информира дека кај Бунец, Маврово има појава на густа магла со видливост од 10 до 15 метри.

Густа магла кај Бунец, Маврово со видливост од 10 до 15 метри

Локално - 03.12.2023

Сообраќајот на сите државни патишта се одвива тековно во зимски услови, по наместа влажни коловози. ЈП Македонија пат информира дека кај Бунец, Маврово има појава на густа магла со видливост од 10 до 15 метри.

Густа магла кај Бунец, Маврово видливоста намалена од 10 до 15 метри

Сител - 03.12.2023

Сообраќајот на сите државни патишта се одвива тековно во зимски услови, по наместа влажни коловози. ЈП Македонија пат информира дека кај Бунец, Маврово има појава на густа магла со видливост од 10 до 15 метри.