TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Навивачи на Динамо ослободени од затвор во Грција по платена кауција

360 степени - 09.12.2023

Ова е прва група од повеќе навивачи, ослободена од затворските казни по кауција уплатена од страна на Амбасадата на Хрватска во Грција Околу дваесетина навивачи на спортскиот клуб Динамо Загреб, т.н „Бед Блу Бојс“ денеска се пуштени од затвор во ...

Група од дваесетина навивачи на Динамо Загреб излезе од затвор во Грција со кауција

24Инфо - 09.12.2023

Дваесетина навивачи на повеќекратниот хрватски фудбалски шампион Динамо Загреб, од групата „Бед Блу Бојс“ денеска се пуштени од затвор во Грција, каде поминаа четири месеци поради учество во безредија со физикчи пресметки во кои загина еден грчки ...

На 20 хрватски навивачи на Динамо Загреб ќе им се укине притворот во Атина и ќе бидат ослободени

Либертас - 08.12.2023

По доставените барања за пуштање од притвор, 20 хрватски навивачи на Динамо Загреб ќе бидат ослободени, откако беа притворени за убиството на навивачот на АЕК на почетокот на август, објавија грчките медиуми, јави дописничката на МИА од Атина.

На 20 хрватски навивачи на Динамо Загреб ќе им се укине притворот во Атина и ќе бидат ослободени

Независен - 08.12.2023

По доставените барања за пуштање од притвор, 20 хрватски навивачи на Динамо Загреб ќе бидат ослободени, откако беа притворени за убиството на навивачот на АЕК на почетокот на август, објавија грчките медиуми, јави дописничката на МИА од Атина.

На 20 хрватски навивачи на Динамо Загреб ќе им се укине притворот во Атина и ќе бидат ослободени

Во Центар - 08.12.2023

– По доставените барања за пуштање од притвор, 20 хрватски навивачи на Динамо Загреб ќе бидат ослободени, откако беа притворени за убиството на навивачот на АЕК на почетокот на август, објавија грчките медиуми, јави дописничката на МИА од Атина.

На 20 хрватски навивачи на Динамо Загреб ќе им се укине притворот во Атина и ќе бидат ослободени

Слободен Печат - 08.12.2023

По доставените барања за пуштање од притвор 20 хрватски навивачи на Динамо Загреб ќе бидат ослободени, откако беа притворени за убиството на навивачот на АЕК на почетокот на август, објавија грчките медиуми, јави дописничката на МИА од Атина.

На 20 хрватски навивачи на Динамо Загреб ќе им се укине притворот во Атина и ќе бидат ослободени

24Инфо - 08.12.2023

По доставените барања за пуштање од притвор, 20 хрватски навивачи на Динамо Загреб ќе бидат ослободени, откако беа притворени за убиството на навивачот на АЕК на почетокот на август, објавија грчките медиуми, јави дописничката на МИА од Атина.

На 20 хрватски навивачи на Динамо Загреб ќе им се укине притворот во Атина и ќе бидат ослободен

Канал5 - 08.12.2023

По доставените барања за пуштање од притвор, 20 хрватски навивачи на Динамо Загреб ќе бидат ослободени, откако беа притворени за убиството на навивачот на АЕК на почетокот на август, објавија грчките медиуми, јави дописничката на МИА од Атина.

На 20 хрватски навивачи на Динамо Загреб ќе им се укине притворот во Атина и ќе бидат ослободени

MakPress - 08.12.2023

По доставените барања за пуштање од притвор, 20 хрватски навивачи на Динамо Загреб ќе бидат ослободени, откако беа притворени за убиството на навивачот на АЕК на почетокот на август, објавија грчките медиуми, јави дописничката на МИА од Атина.