TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Нова вертикална сообраќајна сигнализација на повеќе улици во oпштина Центар

Канал5 - 20.01.2021

Како што информира oпштина Центар, денеска општинските служби ја обновуваат вертикалната сообраќајна сигнализација на улицата „Тасино Чешмиче", во зона на детската градинка „Кочо Рацин" – објект „Панорама".

Нови сообраќајни знаци во близина на градинките и училиштата во Центар

Макфакс - 20.01.2021

Во Центар продолжуваат активностите за заменување на старата и оштетена вертикална сообраќајна сигнализација на улиците кои се под надлежност на оваа скопска општина. Денеска општинските служби ја обновуваат вертикалната сообраќајна сигнализација на ...

Нова вертикална сообраќајна сигнализација на повеќе улици во Општина Центар

24Инфо - 20.01.2021

Продолжуваат активностите на Општина Центар за заменување на старата и оштетена вертикална сообраќајна сигнализација на улиците кои се под нејзина надлежност. Екипи на Општина Центар овие денови поставија нови сообраќајни знаци на улиците во зони на ...

Нови сообраќајни знаци во близина на градинките и училиштата во Центар

Вечер - 20.01.2021

Во Центар продолжуваат активностите за заменување на старата и оштетена вертикална сообраќајна сигнализација на улиците кои се под надлежност на оваа скопска општина. Денеска општинските служби ја обновуваат вертикалната сообраќајна сигнализација на ...

Општина Центар: Поставена нова вертикална сообраќајна сигнализација на повеќе улици

Слободен Печат - 20.01.2021

Екипи на oпштина Центар поставија нови сообраќајни знаци на улиците во зони на основни училишта и градинки и тоа на „Мирче Ацев”, во непосредна близина на ООУ „11 Октомври”, на улица „Стив Наумов” во близина на ЈУДГ „Раде Јовчевски-Корчагин” – ...

Нови сообраќајни знаци во близина на градинките и училиштата во Центар

Скопје инфо - 20.01.2021

Во Центар продолжуваат активностите за заменување на старата и оштетена вертикална сообраќајна сигнализација на улиците што се под надлежност на оваа скопска општина. Денеска, општинските служби ја обновуваат вертикалната сообраќајна сигнализација ...

Нова вертикална сообраќајна сигнализација на повеќе улици во Општина Центар

Скопје1 - 20.01.2021

Продолжуваат активностите на Општина Центар за заменување на старата и оштетена вертикална сообраќајна сигнализација на улиците кои се под нејзина надлежност. Екипи на Општина Центар овие денови поставија нови сообраќајни знаци на улиците во зони на ...