TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Украдени 169 лаптопи од училиште во Скопје

Макфакс - 12.07.2018

Сто шеесет и девет мали ученички лаптопи со полначи и глувчиња, 100 глувчиња, 45 тастатури и 30 разводници за УСБ, одзел непознат сторител од основно училиште лоцирано на улицата Коста Абрашевиќ.

Украдени лаптоп компјутери и опрема од основното училиште во Чаир

Независен - 12.07.2018

Од основно училиште во Чаир украдени се лаптоп компјутери, полначи и глувчиња за компјутери при што е причинета материјална штета од 576 илјади денари. Кражбата е пријавена вчера во полициската станица во Бит Пазар.

Тешка кражба во скопско училиште: Украдени 169 лап-топи и компjутерска опрема

Курир - 12.07.2018

Кражба со основно училиште лоцирано на улицата „Коста Абрашевиќ“ во Скопје била пријавена во текот на вчерашниот ден. Според пријава кражбата се сличула во временскиот период од 06 до 10.07.2018 година.

Украдени лаптоп компјутери и опрема од основното училиште во Чаир

Канал5 - 12.07.2018

Од основно училиште во Чаир украдени се лаптоп компјутери, полначи и глувчиња за компјутери при што е причинета материјална штета од 576 илјади денари. Кражбата е пријавена вчера во полициската станица во Бит Пазар.

Тешка кражба во училиште, украдени лап-топи, тастатури, мауси

Фокус - 12.07.2018

Тешка кражба е извршена во училиште од каде што се украдени 169 лап-топи, 100 мауси, 45 тастатури, информираа од МВР. Според полицијата, вчера во Полициска станица Бит Пазар било пријавено дека во Основно училиште лоцирано на улицата „Коста ...

Украдени лаптоп компјутери и опрема од основното училиште во Чаир

Н.Македонија - 12.07.2018

Од основно училиште во Чаир украдени се лаптоп компјутери, полначи и глувчиња за компјутери при што е причинета материјална штета од 576 илјади денари. Кражбата е пријавена вчера во полициската станица во Бит Пазар.

Тешка кражба во скопско училиште: Украдени 169 лап-топи и компjутерска опрема

24Инфо - 12.07.2018

Кражба во основно училиште во Скопје била пријавена во текот на вчерашниот ден. Според пријава кражбата се сличула во временскиот период од 06 до 10.07.2018 година. -Непознат сторител извршил тешка кражба во училиштето, при што одзел: 169 мали ...

Украдени лаптоп компјутери и опрема од основното училиште во Чаир

Бриф - 12.07.2018

Од основно училиште во Чаир украдени се лаптоп компјутери, полначи и глувчиња за компјутери при што е причинета материјална штета од 576 илјади денари. Кражбата е пријавена вчера во полициската станица во Бит Пазар.

Тешка кражба во скопско училиште: Украдени 169 лап-топи и компjутерска опрема

Скопје инфо - 12.07.2018

Кражба со основно училиште лоцирано на улицата „Коста Абрашевиќ“ во Скопје била пријавена во текот на вчерашниот ден. Според пријава кражбата се сличула во временскиот период од 06 до 10.07.2018 година.

Украдени лаптоп компјутери и опрема од основното училиште во Чаир

А1 On - 12.07.2018

Од основно училиште во Чаир украдени се лаптоп компјутери, полначи и глувчиња за компјутери при што е причинета материјална штета од 576 илјади денари. Кражбата е пријавена вчера во полициската станица во Бит Пазар.

Крадецот влегол преку прозорец: Од училиште во Чаир украдени 170 лап – топ компјутери

Република - 12.07.2018

Вчера во Полициска станица Бит Пазар било пријавено дека во Основно училиште лоцирано на улицата „Коста Абрашевиќ“, општина Чаир, во временскиот период од 06 до 10.07.2018 година, непознат сторител извршил тешка кражба во училиштето, при што одзел: ...

Украдени лаптоп компјутери и опрема од основното училиште во Чаир

CivilMedia - 12.07.2018

Од основно училиште во Чаир украдени се лаптоп компјутери, полначи и глувчиња за компјутери при што е причинета материјална штета од 576 илјади денари. Кражбата е пријавена вчера во полициската станица во Бит Пазар.

Одземени 169 лап-топи од училиште во Скопје

Точка - 12.07.2018

Сто шеесет и девет мали ученички лап-топ компјутери со полначи и „мауси“, 100 парчиња „мауси“, 45 тастатури и 30 парчиња разводник за УСБ, одзел непознат сторител од Основно училиште лоцирано на улицата „Коста Абрашевиќ“.

Ограбено основно училиште во Скопје

Press24 - 12.07.2018

Од основно училиште во Чаир украдени се лаптоп компјутери, полначи и глувчиња за компјутери при што е причинета материјална штета од 576 илјади денари, соопшти МВР. Кражбата е пријавена вчера во полициската станица во Бит Пазар.

Украдени лаптоп компјутери и опрема од основното училиште во Чаир

ТВ21 - 12.07.2018

Од основно училиште во Чаир украдени се лаптоп компјутери, полначи и глувчиња за компјутери при што е причинета материјална штета од 576 илјади денари. Кражбата е пријавена вчера во полициската станица во Бит Пазар.

Празните училишта летово се мета на крадци

Сител - 12.07.2018

Од основно училиште во Чаир украдени се лаптоп компјутери, полначи и глувчиња за компјутери при што е причинета материјална штета од 576 илјади денари. Кражбата е пријавена вчера во полициската станица во Бит Пазар.