TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Наредната недела ќе се објави нов оглас за ангажирење странски експерти во домашни фирми

Сител - 10.05.2017

Нов оглас за ангажирање странски експерт во домашни фирми ќе излезе следната недела. Компаниите ќе може да побараат стручен консултант кој ќе им помогне да го унапредат работењето во специфична сфера, зависно од нивните потреби, како што се ...

ЗНАЧАЈНА ПОМОШ ЗА ДОМАШНИТЕ КОМПАНИИ: Конкурс за користење искуства на странски експерти

Телеграф - 10.05.2017

Огласот ќе биде објавен следната недела и ќе трае 45 дена За следната недела е предвидено објавување оглас, конкурс за компании во Македонија што ќе се пријават да користат искуства од странски експерти, соопшти денеска претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, ...

Груевски: Владата ќе објави конкурс за компаниите за користење искуства на странски експерти

Курир - 10.05.2017

Веќе следната недела Владата планира објавување на конкурс за компании во Македонија кои ќе се пријават да добијат речиси бесплатно странски експерт кој што ќе престојува недели или месеци во нивната компанија и врз основа на своите долгогодишни ...

Конкурс за компаниите за користење искуства на странски експерти

Канал5 - 10.05.2017

За следната недела е предвидено објавување оглас, конкурс за компании во Македонија што ќе се пријават да користат искуства од странски експерти, соопшти денеска претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски.

Груевски: Владата ќе објави конкурс за компаниите за користење искуства на странски експерти

Република - 10.05.2017

Веќе следната недела Владата планира објавување на конкурс за компании во Македонија кои ќе се пријават да добијат речиси бесплатно странски експерт кој што ќе престојува недели или месеци во нивната компанија и врз основа на своите долгогодишни ...

Конкурс за компаниите за користење искуства на странски експерти

Вечер Прес - 10.05.2017

За следната недела е предвидено објавување оглас, конкурс за компании во Македонија што ќе се пријават да користат искуства од странски експерти, соопшти денеска претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски.

Груевски: Владата ќе објави конкурс за компаниите за користење искуства на странски експерти

Пулс24 - 10.05.2017

Веќе следната недела Владата планира објавување на конкурс за компании во Македонија кои ќе се пријават да добијат речиси бесплатно странски експерт кој што ќе престојува недели или месеци во нивната компанија и врз основа на своите долгогодишни ...

Конкурс за компаниите за користење искуства на странски експерти

Сител - 10.05.2017

За следната недела е предвидено објавување оглас, конкурс за компании во Македонија што ќе се пријават да користат искуства од странски експерти, соопшти денеска претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски.

Владата ќе објави конкурс за компаниите за користење искуства на странски експерти

Бизнис Вести - 11.05.2017

Веќе следната недела Владата планира објавување на конкурс за компании во Македонија кои ќе се пријават да добијат речиси бесплатно странски експерт кој што ќе престојува недели или месеци во нивната компанија и врз основа на своите долгогодишни ...

Груевски: Владата ќе објави конкурс за компаниите за користење искуства на странски експерти

Вечер Прес - 11.05.2017

Веќе следната недела Владата планира објавување на конкурс за компании во Македонија кои ќе се пријават да добијат речиси бесплатно странски експерт кој што ќе престојува недели или месеци во нивната компанија и врз основа на своите долгогодишни ...