TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

АВМУ: Двете вработувања се на определено време за мониторинг на претседателските избори

Нова ТВ - 20.03.2019

Агенцијата за аудио и аудиовизуелни и медиумски услуги во врска со информацијата дека Државната комисија за спречување на корупцијата отвори предмет за две вработувања во Агенцијата што се случиле за време на изборен процес денеска преку соопштение ...

АВМУ: Вработувањата се итни и неодложни и се во согласност со Изборниот законик

Макфакс - 20.03.2019

Агенцијата за медиуми потврди дека ангажирала двајца правници по распишувањето на изборите , но тврдат дека вработувањата се во согласност со Изборниот законик, кој, како што велат, предвидува дека може да се започнуваат постапки за вработување, во ...

АВМУ: Двете вработувања се на определено време за мониторинг на претсдетлските избори

Press24 - 20.03.2019

Агенцијата за аудио и аудиовизуелни и медиумски услуги во врска со информацијата дека Државната комисија за спречување на корупцијата отворила предмет за две вработувања во Агенцијата што се случиле за време на изборен процес денеска преку ...

АВМУ: Вработувањата се итни и неодложни и се во согласност со Изборниот законик

Точка - 20.03.2019

Агенцијата за медиуми потврди дека ангажирала двајца правници по распишувањето на изборите, но тврдат дека вработувањата се во согласност со Изборниот законик, кој, како што велат, предвидува дека може да се започнуваат постапки за вработување, во ...

АВМУ: Двете вработувања се на определено време за мониторинг на претседателските избори

ММС - 20.03.2019

Откако Aнтикорупциската комисија соопшти дека отвора предмет за две вработувања во Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги во изборен процес, Агенцијата реагираше преку писмено соопштение, појаснувајќи дека тие вработувања се во ...

АВМУ: Двете вработувања се на определено време за мониторинг на претседателските избори

А1 On - 20.03.2019

Агенцијата за аудио и аудиовизуелни и медиумски услуги во врска со информацијата дека Државната комисија за спречување на корупцијата отворила предмет за две вработувања во Агенцијата што се случиле за време на изборен процес денеска преку ...

АВМУ: Двете вработувања се на определено време, за мониторинг на претсeдaтелските избори

1tv - 20.03.2019

Агенцијата за аудио и аудиовизуелни и медиумски услуги во врска со информацијата дека Државната комисија за спречување на корупцијата отворила предмет за две вработувања во Агенцијата што се случиле за време на изборен процес денеска преку ...

АВМУ: Двете вработувања се на определено време, за мониторинг на претсeдaтелските избори

Либертас - 20.03.2019

Агенцијата за аудио и аудиовизуелни и медиумски услуги во врска со информацијата дека Државната комисија за спречување на корупцијата отворила предмет за две вработувања во Агенцијата што се случиле за време на изборен процес денеска преку ...

АВМУ: Двете вработувања се на определено време за мониторинг на претсдетлските избори

MTM - 20.03.2019

Агенцијата за аудио и аудиовизуелни и медиумски услуги во врска со информацијата дека Државната комисија за спречување на корупцијата отворила предмет за две вработувања во Агенцијата што се случиле за време на изборен процес денеска преку ...

АВМУ: Двете вработувања се согласно Изборниот законик за претседателските избори

CivilMedia - 20.03.2019

„Согласно Изборниот законик, Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги е должна да го следи изборното медиумско претставување од денот на распишување до завршувањето на изборите.

АВМУ негира дека биле вработени две лица во Агенцијата за време на изборен процес

Канал5 - 20.03.2019

Дел од медиумите денес пренесоа информација дека Државната комисија за спречување на корупцијата отворила предмет за две вработувања во Агенцијата за аудио и аудиовизуелни и медиумски услуги кои се случиле за време на изборен процес.

АВМУ: Двете вработувања се на определено за мониторинг на претседателските избори

+инфо - 20.03.2019

Агенцијата за аудио и аудиовизуелни и медиумски услуги во врска со информацијата дека Државната комисија за спречување на корупцијата отворила предмет за две вработувања во Агенцијата што се случиле за време на изборен процес денеска преку ...

АВМУ: Години наназад вработуваме надворешни соработници за време на изборен процес

ТВ21 - 20.03.2019

По информацијата дека во Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиуми од страна на Државната комисија за спречување на корупцијата е отворен предмет за две вработувања за време на изборен процес, со соопштение се јавија од АВМУ.

АВМУ: Години наназад вработуваме надворешни соработници за време на изборен процес

4NEWS - 20.03.2019

По информацијата дека во Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиуми од страна на Државната комисија за спречување на корупцијата е отворен предмет за две вработувања за време на изборен процес, со соопштение се јавија од АВМУ.

АВМУ: Двете вработувања се на определено време за мониторинг на претседателските избори

Опсервер - 20.03.2019

Агенцијата за аудио и аудиовизуелни и медиумски услуги во врска со информацијата дека Државната комисија за спречување на корупцијата отворила предмет за две вработувања во Агенцијата што се случиле за време на изборен процес денеска преку ...