TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ангеловска на Фреја форумот: Дигиталните алатки се сè уште занемарени како клуч за подобрување на демократијата

Канал5 - 09.11.2019

Дигиталните алатки сѐ уште се занемарени како клуч за подобро раководењето со државите и за подобрување на демократијата. Дигитализацијата може да помогне во адресирањето на глобални проблеми меѓу кои и најгорливиот - одржливиот развој.

Ангеловска: Ќе го забрзаме растот на земјава со примена на дигиталните технологии

Фокус - 09.11.2019

Сите можеме само да го забрзаме растот на нашата земја доколку ги примениме дигиталните технологии, дигиталните алатки во сите области во живеењето, тоа е една од целите што ќе се обидувам да ја туркам сега од Министерството, порача денеска ...

Дигитални „ексел менаџери“ за влез во ЕУ

+инфо - 08.11.2019

Време е за дигитални „ексел менаџери“. Само на тој начин квалитетно и брзо ќе ги направиме неопходните реформи дома кои граѓаните со децении ги очекуваат. И само така ќе можеме да направиме вистински исчекори на патот кон полноправното членство во ...

Интервју Митевски: Дигитализацијата треба да се темели на напредна, стабилна и докажана мрежна инфраструктура

Фактор - 08.11.2019

Гоце Митевски е Главен комерцијален директор за деловни корисници во Македонски Телеком. Со него разговаравме за предизвиците што ги носи дигитализацијата на бизнисите, сè поголемата потреба од заштита на податоците и потенцијалот на паметните ...

Ангеловска: Ќе го забрзаме растот на земјава со примена на дигиталните технологии

А1 On - 09.11.2019

Сите можеме само да го забрзаме растот на нашата земја доколку ги примениме дигиталните технологии, дигиталните алатки во сите области во живеењето, тоа е една од целите што ќе се обидувам да ја туркам сега од Министерството, порача денеска ...

Ангеловска: Ќе го забрзаме растот на земјава со примена на дигиталните технологии

Опсервер - 09.11.2019

Сите можеме само да го забрзаме растот на нашата земја доколку ги примениме дигиталните технологии, дигиталните алатки во сите области во живеењето, тоа е една од целите што ќе се обидувам да ја туркам сега од Министерството, порача денеска ...

Ангеловска: Ќе го забрзаме растот на земјава со примена на дигиталните технологии

Република - 09.11.2019

Сите можеме само да го забрзаме растот на нашата земја доколку ги примениме дигиталните технологии, дигиталните алатки во сите области во живеењето, тоа е една од целите што ќе се обидувам да ја туркам сега од Министерството, порача денеска ...

АНГЕЛОВСКА: Јас сум многу наклонета кон дигиталната технологија со која ќе го забрзаме растот на земјава

Денешен - 09.11.2019

Сите можеме само да го забрзаме растот на нашата земја доколку ги примениме дигиталните технологии, дигиталните алатки во сите области во живеењето, тоа е една од целите што ќе се обидувам да ја туркам сега од Министерството, порача денеска ...

Ангеловска: Ќе го забрзаме растот на земјава со примена на дигиталните технологии

CivilMedia - 09.11.2019

Сите можеме само да го забрзаме растот на нашата земја доколку ги примениме дигиталните технологии, дигиталните алатки во сите области во живеењето, тоа е една од целите што ќе се обидувам да ја туркам сега од Министерството, порача денеска ...

Ангеловска: Ќе го забрзаме растот на земјава со примена на дигиталните технологии

Денар - 09.11.2019

Сите можеме само да го забрзаме растот на нашата земја доколку ги примениме дигиталните технологии, дигиталните алатки во сите области во живеењето, тоа е една од целите што ќе се обидувам да ја туркам сега од Министерството, порача денеска ...

Ангеловска: Ќе го забрзаме растот на земјава со примена на дигиталните технологии

Press24 - 09.11.2019

Сите можеме само да го забрзаме растот на нашата земја доколку ги примениме дигиталните технологии, дигиталните алатки во сите области во живеењето, тоа е една од целите што ќе се обидувам да ја туркам сега од Министерството, порача денеска ...

Ангеловска: Ќе го забрзаме растот на земјава со примена на дигиталните технологии

ММС - 09.11.2019

Сите можеме само да го забрзаме растот на нашата земја доколку ги примениме дигиталните технологии, дигиталните алатки во сите области во живеењето, тоа е една од целите што ќе се обидувам да ја туркам сега од Министерството, порача денеска ...

Ангеловска: Ќе го забрзаме растот на земјава со примена на дигиталните технологии

Вечер Прес - 09.11.2019

Сите можеме само да го забрзаме растот на нашата земја доколку ги примениме дигиталните технологии, дигиталните алатки во сите области во живеењето, тоа е една од целите што ќе се обидувам да ја туркам сега од Министерството, порача денеска ...

Ангеловска: Ќе го забрзаме растот на земјава со примена на дигиталните технологии

Локално - 09.11.2019

Сите можеме само да го забрзаме растот на нашата земја доколку ги примениме дигиталните технологии, дигиталните алатки во сите области во живеењето, тоа е една од целите што ќе се обидувам да ја туркам сега од Министерството, порача денеска ...

Ангеловска: Ќе го забрзаме растот на земјава со примена на дигиталните технологии

24 Вести - 09.11.2019

Сите можеме само да го забрзаме растот на нашата земја доколку ги примениме дигиталните технологии, дигиталните алатки во сите области во живеењето, тоа е една од целите што ќе се обидувам да ја туркам сега од Министерството, порача денеска ...

Ангеловска: Ќе го забрзаме растот на земјава со примена на дигиталните технологии

МКД - 09.11.2019

Сите можеме само да го забрзаме растот на нашата земја доколку ги примениме дигиталните технологии, дигиталните алатки во сите области во живеењето, тоа е една од целите што ќе се обидувам да ја туркам сега од Министерството, порача денеска ...

Ангеловска: Ќе туркам дигитализација во сите сегменти

Р.С.Европа - 09.11.2019

Mожеме само да го забрзаме растот на нашата земја доколку ги примениме дигиталните технологии, дигиталните алатки во сите области во живеењето, тоа е една од целите што ќе се обидувам да ја туркам сега од Министерството, порача денеска министерката ...

Ангеловска: Ќе го забрзаме растот на нашата земја доколку ги примениме дигиталните технологии

iPortal - 09.11.2019

Сите можеме само да го забрзаме растот на нашата земја доколку ги примениме дигиталните технологии, дигиталните алатки во сите области во живеењето, тоа е една од целите што ќе се обидувам да ја туркам сега од Министерството, порача денеска ...

Ангеловска: Ќе го забрзаме растот на земјава со примена на дигиталните технологии

MakPress - 09.11.2019

Сите можеме само да го забрзаме растот на нашата земја доколку ги примениме дигиталните технологии, дигиталните алатки во сите области во живеењето, тоа е една од целите што ќе се обидувам да ја туркам сега од Министерството, порача денеска ...

Ангеловска: Ќе го забрзаме растот на земјава со примена на дигиталните технологии

Либертас - 09.11.2019

– Сите можеме само да го забрзаме растот на нашата земја доколку ги примениме дигиталните технологии, дигиталните алатки во сите области во живеењето, тоа е една од целите што ќе се обидувам да ја туркам сега од Министерството, порача денеска ...

Ангеловска: Со примена на дигиталните технологии кон побрз раст и развој

Нова ТВ - 09.11.2019

Сите можеме само да го забрзаме растот на нашата земја доколку ги примениме дигиталните технологии, дигиталните алатки во сите области во живеењето, тоа е една од целите што ќе се обидувам да ја туркам сега од Министерството, порача денеска ...