TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Од 1 јануари државјанство во електронска форма и барање за пасош и лична карта по електронски пат

Независен - 17.08.2022

Од 1 јануари уверението за државјанство ќе може да се издава и во електронска форма преку Националниот портал за електронски услуги или преку квалификувана електронска препорачана достава на електронска адреса.

Спасовски: Од 1 јануари државјанство во електронска форма и барање за пасош и лична карта по електронски пат

Локално - 17.08.2022

Усвоени законски измени за целосна дигитализација на процесите со цел подобрување на искуството на граѓаните при вадење на лични документи Со цел подобрување на искуството на граѓаните при вадење на лични документи и спроведување на целосна ...

Од 1 јануари државјанство во електронска форма и барање за пасош и лична карта по електронски пат

MakPress - 17.08.2022

Од 1 јануари уверението за државјанство ќе може да се издава и во електронска форма преку Националниот портал за електронски услуги или преку квалификувана електронска препорачана достава на електронска адреса.

Спасовски: Од 1 јануари државјанство во електронска форма и барање за пасош и лична карта по електронски пат

Сител - 17.08.2022

– Од 1 јануари уверението за државјанство ќе може да се издава и во електронска форма преку Националниот портал за електронски услуги или преку квалификувана електронска препорачана достава на електронска адреса.

Спасовски: Од 1 јануари државјанство во електронска форма и барање за пасош и лична карта по електронски пат

Скопје инфо - 17.08.2022

Од 1 јануари уверението за државјанство ќе може да се издава и во електронска форма преку Националниот портал за електронски услуги или преку квалификувана електронска препорачана достава на електронска адреса.

Од јануари барање за пасош и лична карта по електронски пат

Фокус - 17.08.2022

Од 1 јануари уверението за државјанство ќе може да се издава и во електронска форма преку Националниот портал за електронски услуги или преку квалификувана електронска препорачана достава на електронска адреса.

Од следната година државјанство во електронска форма и барања за пасош и лична карта по електронски пат

Телма - 17.08.2022

Од 1 јануари уверението за државјанство ќе може да се издава и во електронска форма преку Националниот портал за електронски услуги или преку квалификувана електронска препорачана достава на електронска адреса.

ДРЖАВЈАНСТВО ПО МЕЈЛ ОД 1 ЈАНУАРИ Електронски ќе поднесуваме барања за лична карта и за пасош

+инфо - 17.08.2022

Со новините е предвидено, МВР по службена должност преку Националната платформа за интероперабилност да обезбеди прибавување доказ за објава во Службен весник за загубена лична карта. Од 1 јануари уверението за државјанство ќе може да се издава и во ...

Спасовски: Од 1 јануари државјанство во електронска форма и барање за пасош и лична карта по електронски пат

Опсервер - 17.08.2022

Од 1 јануари уверението за државјанство ќе може да се издава и во електронска форма преку Националниот портал за електронски услуги или преку квалификувана електронска препорачана достава на електронска адреса.

Од 1 јануари државјанство во електронска форма и барање за пасош и лична карта по електронски пат

Република - 17.08.2022

Од 1 јануари уверението за државјанство ќе може да се издава и во електронска форма преку Националниот портал за електронски услуги или преку квалификувана електронска препорачана достава на електронска адреса.

ОД 1 ЈАНУАРИ: До државјанство, пасош и лична карта по електронски пат

Курир - 17.08.2022

Од 1 јануари уверението за државјанство ќе може да се издава и во електронска форма преку Националниот портал за електронски услуги или преку квалификувана електронска препорачана достава на електронска адреса.

Уверение за државјанство во електронска форма и барање за пасош и лична карта по електронски пат

ММС - 17.08.2022

Од 1 јануари уверението за државјанство ќе може да се издава и во електронска форма преку Националниот портал за електронски услуги или преку квалификувана електронска препорачана достава на електронска адреса.

Од 1 јануари државјанство во електронска форма и барање за пасош и лична карта по електронски пат

Макфакс - 17.08.2022

Од 1 јануари уверението за државјанство ќе може да се издава и во електронска форма преку Националниот портал за електронски услуги или преку квалификувана електронска препорачана достава на електронска адреса.

Спасовски: Од 1 јануари државјанство во електронска форма и барање за пасош и лична карта по електронски пат

24Инфо - 17.08.2022

Од 1 јануари уверението за државјанство ќе може да се издава и во електронска форма преку Националниот портал за електронски услуги или преку квалификувана електронска препорачана достава на електронска адреса.

Спасовски: Од 1 јануари државјанство во електронска форма и барање за пасош и лична карта по електронски пат

Скопје24 - 17.08.2022

Од 1 јануари уверението за државјанство ќе може да се издава и во електронска форма преку Националниот портал за електронски услуги или преку квалификувана електронска препорачана достава на електронска адреса.

Од 1 јануари до државјанство, пасош и лична карта по електронски пат

Нетпрес - 17.08.2022

Од 1 јануари уверението за државјанство ќе може да се издава и во електронска форма преку Националниот портал за електронски услуги или преку квалификувана електронска препорачана достава на електронска адреса.

Спасовски: Од 1 јануари државјанство во електронска форма и барање за пасош и лична карта по електронски пат

24 Вести - 17.08.2022

Од 1 јануари уверението за државјанство ќе може да се издава и во електронска форма преку Националниот портал за електронски услуги или преку квалификувана електронска препорачана достава на електронска адреса.