TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

MISS AI WORLD е компјутерски генерираната мароканска инфлуенсерка Кенза Лајли

Пари - 10.07.2024

Објавени се победниците и второпласираните на првиот натпревар за убавина со вештачка интелигенција во светот, а на подиумот се појавија дигитални личности од Мароко, Франција и Португалија.

Ова е првата Mис вештачка интелигенција: На натпреварот учествувале 1.500 „убавици“(ФОТО)

Денар - 09.07.2024

На натпреварот имало 1.500 пријавени „AI убавици“, а за најубава е прогласена Кенза Лajли. Се одржа првиот Мис AI, натпреварот за најубава компјутерски генерирана жена на светот, а титулата ја понесе мароканската инфлуенсерка Кенза Лајли.

Кенза Лејли од Мароко победи на првиот избор на Мис вештачка интелигенција и доби 20.000 долари

Сакам да кажам - 09.07.2024

Кенза Лејли од Мароко е избрана за првата Мис вештачка интелигенција на светот. „Иако јас не чувствувам емоции како луѓето, искрено сум возбудена поради тоа“, изјави Лејли за „Њујорк пост“.

Мароканска инфлуенсерка е „Мис вештачка интелигенција“

Вечер Прес - 09.07.2024

Мароканската инфлуенсерка Кенза Лејли, создадена со помош на вештачка интелигенција, победи на првиот AI натпревар за убавина. World AI Creator Awards (WAICA) е првата глобална програма од ваков вид посветена на препознавање на достигнувањата на ...

ФОТО | Запознајте ја победничката на првиот натпревар за убавина со вештачка интелигенција: Мароканската ...

Слободен Печат - 09.07.2024

Одржан е првиот светски натпревар за убавина со вештачка интелигенција , а победничка е мароканската ВИ инфлуенсерка Кенза Лејли. Кенза Лејли, компјутерски генерирана мароканска инфлуенсерка , ја освои наградата Fanvue World AI Creator Awards.

Одржан светскиот избор за Мис вештачка интелигенција, победник е мароканската инфлуенсерка: „Иако не чувствувам емоции ...

Точка - 09.07.2024

Мароканската инфлуенсерка креирана со помош на вештачка интелигенција, Кенза Лајли, победи на првиот AI натпревар за убавина. „World AI Creator Awards“ (WAICA) се првата глобална програма од ваков вид посветена на признавање на достигнувањата на ...

📷 📽️ ОВА Е ПОБЕДНИЧКАТА НА ПРВИОТ ИЗБОР ЗА УБАВИНА СО ВЕШТАЧКАТА ИНТЕЛИГЕНЦИЈА Запознајте ја Мароканката Кенза Лејли

+инфо - 09.07.2024

Одржан е првиот светски натпревар со вештачка интелигенција за убавина, а победничка е мароканската ВИ инфлуенсерка Кенза Лејли. Одржан е првиот светски натпревар со вештачка интелигенција за убавина, а победничка е мароканската ВИ инфлуенсерка ...

Мароканска инфлуенсерка е „Мис вештачка интелигенција“

Алсат-М - 09.07.2024

Мароканската инфлуенсерка Кенза Лејли, создадена со помош на вештачка интелигенција, победи на првиот AI натпревар за убавина. World AI Creator Awards (WAICA) е првата глобална програма од ваков вид посветена на препознавање на достигнувањата на ...

Мароканска инфлуенсерка е „Мис вештачка интелигенција“

Zoom - 09.07.2024

Мароканската инфлуенсерка Кенза Лејли, создадена со помош на вештачка интелигенција, победи на првиот AI натпревар за убавина. World AI Creator Awards (WAICA) е првата глобална програма од ваков вид посветена на препознавање на достигнувањата на ...

Мароканската „инфлуенсерка“, Кенза Лејли, победничка на првиот натпревар за убавина со вештачка интелигенција

Локално - 09.07.2024

На првиот светски натпревар за убавина со вештачка интелигенција, победничка е мароканската ВИ инфлуенсерка Кенза Лејли. Кенза Лејли, компјутерски генерирана мароканска инфлуенсерка, ја освои наградата „Fanvue World AI Creator Awards“.