TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ВИДЕО: General Motors претстави автономен автомобил без волан и педала за гас

Иновативност - 13.01.2018

Нема да ви треба волан за да ги возите беспилотните автомобили од иднината. General Motors штотуку не донесе поблиску до таа иднина со својот Cruise AV. Автомобилот нема волан за управување, педали ни рачно управување.

Автомобил на “General Motors” без волан и педали

ЗаЗабава - 13.01.2018

Автомобилот кој се очекува да се појави на патиштата кон почетокот на 2019 година е изум на компанијата “General Motors” и е самоуправувачки автомобил наречен “Cruise AV” кој е базиран на “Chevrolet ...

ВИДЕО: ГМ претстави автомобил без волан и педали

А1 On - 12.01.2018

Компанијата Џенерал Моторс претстави самоуправувачки автомобил Круз АВ, базиран на Шевролет Болт. Автомобилто се очекува да се појави на патиштата на почетокот на 2019 година. Овој електричен автомобил од останатите се разликува по тоа што нема ни ...

“General Motors” претстави автомобил без волан и педали

Точка - 13.01.2018

Компанијата “General Motors” претстави самоуправувачки автомобил наречен “Cruise AV” кој е базиран на “Chevrolet Bolt”. Автомобилот се очекува да се појави на патиштата кон почетокот на 2019 година.

General Motors претстави автомобил без волан и педали (ВИДЕО)

USB - 13.01.2018

Компанијата General Motors претстави самоуправувачки автомобил наречен Cruise AV кој е базиран на Chevrolet Bolt. Автомобилот се очекува да се појави на патиштата кон почетокот на 2019 година.