TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Салвини: Доста е веќе со одлуки кои се носат само во Париз и Берлин

Макфакс - 21.07.2019

Франција и Германија не можат да ја креираат миграциската политика, без да ги земат предвид барањата на земјите погодени од миграцијата, како што се Италија и Малта, изјави италијанскиот министер за внатрешни работи, Матео Салвини.

САЛВИНИ: Доста е веќе со решенија кои се носат само во Париз и Берлин

Денешен - 21.07.2019

Не може Франција и Германија сами да ја креираат миграциската политика, без да се усогласат со барањата на најзасегнатите земји од миграцијата, како Италија и Малта, напиша италијанскиот министер за внатрешни работи Матео Салвини во писмото до ...

Салвини: Не може Франција и Германија сами да ја креираат миграциската политика

Опсервер - 21.07.2019

Не може Франција и Германија сами да ја креираат миграциската политика, без да се усогласат со барањата на најзасегнатите земји од миграцијата, како Италија и Малта, напиша италијанскиот министер за внатрешни работи Матео Салвини во писмото до ...

Салвини: Не може Франција и Германија сами да ја креираат миграциската политика

Вечер - 21.07.2019

Не може Франција и Германија сами да ја креираат миграциската политика, без да се усогласат со барањата на најзасегнатите земји од миграцијата, како Италија и Малта, напиша италијанскиот министер за внатрешни работи Матео Салвини во писмото до ...

Салвини: Не може Франција и Германија сами да ја креираат миграциската политика

Локално - 21.07.2019

Не може Франција и Германија сами да ја креираат миграциската политика, без да се усогласат со барањата на најзасегнатите земји од миграцијата, како Италија и Малта, напиша италијанскиот министер за внатрешни работи Матео Салвини во писмото до ...

Салвини: Не може Франција и Германија сами да ја креираат миграциската политика

24Инфо - 21.07.2019

Не може Франција и Германија сами да ја креираат миграциската политика, без да се усогласат со барањата на најзасегнатите земји од миграцијата, како Италија и Малта, напиша италијанскиот министер за внатрешни работи Матео Салвини во писмото до ...

Салвини: Не може Франција и Германија сами да ја креираат миграциската политика

Република - 21.07.2019

Не може Франција и Германија сами да ја креираат миграциската политика, без да се усогласат со барањата на најзасегнатите земји од миграцијата, како Италија и Малта, напиша италијанскиот министер за внатрешни работи Матео Салвини во писмото до ...

Салвини: Не може Франција и Германија сами да одлучуваат за мигрантите

МКД - 21.07.2019

Не може Франција и Германија сами да донесуваат одлуки за миграциската политика „игнорирајќи ги барањата на земјите што се најизложени, Италија и Малта“, порача италијанскиот министер за внатрешни работи Матео Салвини во писмото до францускиот ...

Салвини: Не може Франција и Германија сами да ја креираат миграциската политика

1tv - 21.07.2019

Не може Франција и Германија сами да ја креираат миграциската политика, без да се усогласат со барањата на најзасегнатите земји од миграцијата, како Италија и Малта, напиша италијанскиот министер за внатрешни работи Матео Салвини во писмото до ...