TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

16-годишното момче е најмладата жртва на пукањето во Волмарт. Со првата плата ѝ купил подарок на мајка си

Независен - 26.11.2022

Најмладата жртва на масовното пукање оваа недела во Волмарт во Чесапик, Вирџинија, е 16-годишник кој штотуку почнал да заработува џепарлак таму и наводно ја искористил својата прва плата за да ѝ купи подарок на мајка си два дена пред да почине.

Тинејџер на 16-годишна возраст е најмладата жртва во масовното пукање во Волмарт

Слободен Печат - 26.11.2022

Најмладата жртва на масовното пукање оваа недела во Волмарт во Чесапик, Вирџинија, е 16-годишник кој штотуку почнал да заработува џепарлак таму и наводно ја искористил својата прва плата за да и купи подарок на мајка си два дена пред да почине.

16-годишник е најмладата жртва од пукањето во Волмарт

Канал5 - 26.11.2022

Со првата плата и купил подарок на мајка си. Најмладата жртва на масовното пукање оваа недела во Волмарт во Чесапик, Вирџинија, беше 16-годишник кој штотуку почнал да заработува џепарлак таму и наводно ја искористил својата прва плата за да и купи ...