TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Маж пронашол пиштол на улица во Ѓорче

Курир - 14.02.2018

М.М.(67) од Скопје вчера пријавил дека во населба Ѓорче Петров на улица „Новопроектирана“, на околу 5-6 метри од патот, пронашол огнено оружје пиштол. Од страна на полициски службеник излезено е на местото на настанот, при што е утврдено дека се ...

Нашол пиштол на улица го пријавил во полицијата

Скопје инфо - 14.02.2018

На 13.02.2018 година во 13,00 часот М.М.(67) од Скопје пријавил дека во населба Ѓорче Петров на улица „Новопроектирана“, на околу 5-6 метри од патот, пронашол огнено оружје пиштол. Од страна на полициски службеник излезено е на местото на настанот, ...

Најден пиштол среде улица во Ѓорче

Press24 - 14.02.2018

Во 13 часот 67-годишниот М.М. од Скопје пријавил дека во населба Ѓорче Петров на улица „Новопроектирана“, на околу 5-6 метри од патот, пронашол огнено оружје пиштол. Од страна на полициски службеник излезено е на местото на настанот, при што е ...

Пиштол пронајден на улуца во населба Ѓорче Петров

Канал5 - 14.02.2018

М.М.(67) од Скопје вчера во 13 часот пријавил дека во населба Ѓорче Петров на улица „Новопроектирана“, на околу 5-6 метри од патот, пронашол огнено оружје пиштол. Од МВР соопштија дека од страна на полициски службеник излезено е на местото на ...

Пронајден пиштол во населбата Ѓорче Петров

Сител - 14.02.2018

Вчера во 13 часот М.М.(67) од Скопје пријавил дека во населба Ѓорче Петров на улица „Новопроектирана“, на околу 5-6 метри од патот, пронашол огнено оружје пиштол. Од страна на полициски службеник излезено е на местото на настанот, при што е утврдено ...

Пиштол пронајден на улица во населба Ѓорче Петров

CivilMedia - 14.02.2018

М.М.(67) од Скопје вчера во 13 часот пријавил дека во населба Ѓорче Петров на улица „Новопроектирана“, на околу 5-6 метри од патот, пронашол огнено оружје пиштол. Од МВР соопштија дека од страна на полициски службеник излезено е на местото на ...

Пиштол пронајден на улица во Ѓорче Петров...

Н.Македонија - 14.02.2018

Пиштол пронајден на улица во Ѓорче Петров М.М.(67) од Скопје вчера во 13 часот пријавил дека во населба Ѓорче Петров на улица Новопроектирана, на околу 5-6 метри од патот, пронашол огнено оружје пиштол.

Пиштол пронајден на улуца во населба Ѓорче Петров

А1 On - 14.02.2018

М.М.(67) од Скопје вчера во 13 часот пријавил дека во населба Ѓорче Петров на улица „Новопроектирана“, на околу 5-6 метри од патот, пронашол огнено оружје пиштол. Од МВР соопштија дека од страна на полициски службеник излезено е на местото на ...

Скопјанец нашол пиштол покрај патот

МКД - 14.02.2018

Вчера во 13 часот М.М.(67) од Скопје пријавил дека во населба Ѓорче Петров на улица „Новопроектирана", на околу 5-6 метри од патот, пронашол огнено оружје пиштол. Од страна на полициски службеник излезено е на местото на настанот, при што е утврдено ...

Пиштол пронајден на улуца во населба Ѓорче Петров

Република - 14.02.2018

М.М.(67) од Скопје вчера во 13 часот пријавил дека во населба Ѓорче Петров на улица „Новопроектирана“, на околу 5-6 метри од патот, пронашол огнено оружје пиштол. Од МВР соопштија дека од страна на полициски службеник излезено е на местото на ...

Пиштол пронајден на улуца во населба Ѓорче Петров

Либертас - 14.02.2018

М.М.(67) од Скопје вчера во 13 часот пријавил дека во населба Ѓорче Петров на улица „Новопроектирана“, на околу 5-6 метри од патот, пронашол огнено оружје пиштол. Од МВР соопштија дека од страна на полициски службеник излезено е на местото на ...