TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Косово бара да му суди на Израелецот осомничен за трговија со органи

Макфакс - 13.01.2018

Косово бара да им се испорача израелскиот државјанин кој е уапсен на Кипар на почетокот на јануари под сомнеж дека бил организатор на меѓународна мрежа за трговија со органи. „Ќе направам се таа личност, која што му нанесе штета на меѓународниот ...

Косово бара да му суди на Израелецот осомничен за трговија со органи

Вечер - 13.01.2018

Косово бара да им се испорача израелскиот државјанин кој е уапсен на Кипар на почетокот на јануари под сомнеж дека бил организатор на меѓународна мрежа за трговија со органи. „Ќе направам се таа личност, која што му нанесе штета на меѓународниот ...

Косово бара да му суди на Израелецот осомничен за трговија со органи

А1 On - 13.01.2018

Косово бара да им се испорача израелскиот државјанин кој е уапсен на Кипар на почетокот на јануари под сомнеж дека бил организатор на меѓународна мрежа за трговија со органи. „Ќе направам се таа личност, која што му нанесе штета на меѓународниот ...

Косово бара да му суди на Израелецот осомничен за трговија со органи

Либертас - 14.01.2018

Косово бара да им се испорача израелскиот државјанин кој е уапсен на Кипар на почетокот на јануари под сомнеж дека бил организатор на меѓународна мрежа за трговија со органи. „Ќе направам се таа личност, која што му нанесе штета на меѓународниот ...