TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Стив Џобс еднаш откри што ја одликува интелигентната личност! Зборовите на технолошкиот гениј повторно одекнуваат

Вечер Прес - 07.06.2024

Познатиот бизнисмен Стив Џобс, кој беше на чело на компанијата Apple, беше одличен во проценката на интелигенцијата. Џобс еднаш откри знак кој покажува дека некој има висока интелигенција, а неговата изјава повторно стана вирална.

Тајната на познатиот милијардер: Стив Џобс купуваше ново, идентично Порше на секои 6 месеци, а причината е повеќе од ...

Во Центар - 08.06.2024

Стив Џобс купувал ново Порше, идентично на она што веќе го поседувал, секогаш кога ќе се појавила гребнатинка на неговиот автомобил, но… Стив Џобс апсолутно ги обожаваше спортските автомобили, иако никогаш не се пофали дека знае многу за нив.

Тајната на познатиот милијардер: Стив Џобс купуваше ново, идентично Порше на секои 6 месеци, а причината е повеќе од ...

Пулс24 - 08.06.2024

Стив Џобс купувал ново Порше, идентично на она што веќе го поседувал, секогаш кога ќе се појавила гребнатинка на неговиот автомобил, но…Стив Џобс апсолутно ги обожаваше спортските автомобили, иако никогаш не се пофали дека знае многу за нив.